1 dag til konkurrence!

Så er det lige ved at være nu det er nu!

Harbour Hellday er imorgen! Det bliver mega spændende…jeg glæder mig meget! Lige nu sidder jeg med kompressionsstrømperne på og benene oppe, proteinkagen er i ovnen og tøj, sko, mad og så videre ligger klar til at blive pakket i tasken til afgang imorgen tidlig kl.6.45.

Atleterne skal chekke ind senest kl.8.30, så det er jo bare om at være der! Men tidligt i seng og tidligt op, så holder jeg også fast i de daglige vaner og det fungerer  min krop rigtig godt med.

Den første konkurrence som er 3,2km skovløb, har opstart kl.9.45 og så er der tid til at fylde depoterne lidt igen, inden næste start der går kl.11. Det bliver spændende om jeg formår at spise noget og ikke for meget eller for lidt, men lige tilpas, så jeg kan yde det optimale til alle WOD´s.

Vi er to fra Esbjerg som stiller op og vi har et kæmpe heppekor med os, så jeg lover at kæmpe det bedste jeg har lært og så lige lidt til!! Der er en fighter præmie, den går vi efter Kristian og jeg 🙂

Hvis du ikke ved hvad du skal bruge din lørdag til, så smut til Århus og kig på veltrænede tosser der løber rundt og kaster med tunge ting 🙂 Det er Sverigesgade 1-3 det foregår fra kl.11 og fremefter.

louise