13.3 Wall Balls from Hell

0

Games open WOD 13.3

12 minutters AMRAP

150 Wall Balls (WB) 14 lbs
90 Double Unders (DU)
30 Muscle Up (MU)

Så er 13.3 overstået!!

Før jeg vidste hvad der ventede

As if jeg kunne nå bare en runde af den her…:-/ jeg kan lave muscle ups, ihvertfald når jeg skal! Jeg lavede nogen da vi var i Brunei i slutningen af februar måned, det var også i slutningen af en hård workout, men ikke efter 150 WB. Jeger ikke den store WB fanatiker, så at skulle lave 150 af dem i træk inden 90 DU’s og derefter MU, det var ikke lige den kombination jeg havde håbet på, jeg havde håbet på mindre arbejde inde MU, så jeg kunne få lavet nogen af dem, for det ved jeg mange piger ikke kan og på den måde kunne jeg være hoppet opad på ranglisten.

Men dem som bestemmer hvilke workouts der skal laves, havde bestemt sig for at gentage en nøjagtig kopi af sidste års 12.4 og det er jo på sin vis meget sjovt for dem som lavede den sidste år, at kunne se hvor meget de har forbedret sig. Jeg glæder mig til den bliver gentaget næste år, så jeg kan få fyret de der WB af og komme videre derfra 🙂

Jeg kørte 13.3 sammen med Jen, hendes Karen tid (150 WB) var inden start på 7.37, så hvis jeg bare nogenlunde kunne holde hendes tempo, ville jeg have god tid til at komme til MU. Det kunne jeg så på ingen måde!! Jeg har aldrig lavet Karen, eller i nærheden af 150 WB med 14 lbs på en gang, det har jeg nu! Og min tid er 10.34, det efterlod mig med tid til at trække vejret, ryste benene og køre 41 DU’s og lige da jeg var færdig var jeg total tilfreds! For jeg kunne ikke have gjort det bedre på dagen.

Jeg lavede 13.3 fredag aften, fordi vi tog på weekendtur op i bjergene og der havde jeg ingen adgang til leaderborded. Da vi kom tilbage til Chiang Mai igår aftes, var det første jeg gjorde at chekke det og der kunne jeg godt se at mine 191 reps ikke rakte langt og lige med det samme blev jeg mindre tilfreds med min egen indsats…ret dumt for jeg ved jo godt jeg ikke kunne gøre det bedre i fredags og jeg kunne helt sikkert ikke gøre det bedre søndag, eftersom mine ben stadig føltes som gele når jeg gik.

Jeg endte op på plads nr. 100 efter 13.3 og jeg har nu besluttet at jeg skal være tilfreds med min placering og så skal jeg træne noget mere squat, så jeg om et halvt år kan nå til mindst at lave en MU, den aftale har Morten (min kæreste) og jeg lavet, når de så gentager den samme WOD næste år til open, så kommer vi ihvertfald til at lave nogen MU’s 🙂

Men det er sjovt det med at måle sig med sig selv, eller andre, her i Open er det bare så tydeligt. Jeg får lært en masse nyt om mig selv, i forhold til hvad der gør at jeg er tilfreds med min egen indsats eller ikke tilfreds. For jeg kunne jo aldrig finde på at sammenligne mig med Sam Briggs og dermed blive utilfreds fordi jeg ikke når hende til sokkeholderne, hun er jo en helt anden liga, men om jeg rykker op eller ned af leaderborded, det tricker mig mere end jeg lige havde forventet. Spændende at der altid er noget man kan blive bedre til, både fysisk og psykisk 🙂

louise