Anmeldelse af Nike be Strong Dri-Fit træningsbukser

0

Jeg blev kontaktet af firmaet Dinsport.dk som gerne ville have bloggere til at anmelde deres produkter. Det sagde jeg ja til, da der var tale om sportstøj og produkter, hvilket jeg vurderede var interessant for jer der læser min blog 🙂

Jeg valgte et par Nike be strong dri-fit træningsbukser fordi jeg som de fleste andre gerne vil blive ved med at være stærk 😉 og jeg vil sige Nike går man aldrig fejl af! Det er god kvalitet, de er gode at bevæge sig i, de har en god pasform og hvis man sveder meget i dem er de gode til at transportere sveden væk fra kroppen. Den model er lidt lang i benene, så derfor bruger jeg dem altid når jeg har sko på, for hvis jeg bruger dem sammen med fivefingers eller bare tæer træder jeg i dem i hælen og det er irriterende.

image

De har en god pasform, ihvertfald når man har en squatbagdel som jeg selv har 🙂 Men jeg er sikker på de sidder behageligt uanset hvilken form man har, bare man vælger den rigtige størrelse. De er lidt store i størrelserne så jeg skal have en x-small, hvor jeg for det meste ellers bruger en small og Nike be strong dri-fit er også en højtaljet model som du kan se på billederne 🙂

image

Alt i alt nogen rigtig gode bukser hvor man får god valuta for pengene.

louise