Opskrift på Bananpandekager

0

Her er en lækker opskrift på pandekager der kan spises til morgenmad, formiddagskaffen, som en lækker snack i løbet af dagen, eller lige når man har lyst 🙂 De er lækre søde og dækker let behovet som man eventuelt kan have, hvis man har en sød tand. Sammen med skyr og frisk frugt bliver de friske 🙂

2 små modne bananer

Kanel

Kardemomme

4 æg

Kokosolie til stegning

Du kan med fordel putte kokosmel i, det giver en lækker konsistens og mere bid i pandekagerne.

Mos bananerne sammen med kanel og kardemomme og pisk sammen med æg. Steg i kokosolie, det giver en lækker smag.

Hvis man ikke er vild med kanel og kardemomme kan man eventuelt bruge vanille eller et andet krydderi istedet.

Super lækker måde at få godt med protein til morgenmaden eventuelt og en anderledes måde at tilberede sine æg på.

20121120-075103.jpg

louise