Dagen efter jeg fik klø!

2

Så fik jeg min debut som vægtløfter! Det var en blandet fornøjelse. Jeg satte PR i 2 løft, men alligevel fik jeg tørre tæsk, tror jeg vist godt man kan kalde det 🙂

Clean and Jerk

Vi startede med vægtløftningskonkurrencen, det er jo helt anderledes end crossfit! Man har 3 forsøg og må øge vægten med minimum 2½kg efter godkendt forsøg. Ud over det, så står man helt alene på platformen og skal præstere max, det var en speciel oplevelse, når jeg tidligere fra crossfit har været vant til at løfte samtidig med en masse andre og selv har skullet loade stangen og haft publikum råbende lige op i hovedet. Her var der speaker og folk klappede når vi gik på platformen og så blev der ro! Men meget sjovt at prøve og det afskrækkede mig på ingen måde.

Det var en kombineret vægtløftnings/crossfit konkurrence, hvor vægtløftningen talte mest. WOD 2 startede med back squat hvor jeg satte personlig rekord med 70kg, men det er jo peanuts når den ene af konkurrenterne squatter 105kg!! Hvert kg løftet talte 1 point og de efterfølgende crossfitøvelser talte 2 reps så det var en umulig opgave! Men kæmpede med alt hvad jeg havde og lige lidt til 🙂

WOD 2

Kvinderne blev delt i en let og en tung klasse, os over 60kg var de tunge løftere 🙂 Hehe…min kampvægt på dagen var 61,1kg, så jeg var den letteste af de tunge.

Men klart en fed konkurrence, godt vejr og hyggelig stemning. Der var mulighed for at købe lækker kaffe, så det eneste jeg manglede var besøg af Palæo med frokosten 🙂 Ikke mindst var det fedt at jeg havde mit eget heppekor med, tusind tak til jer som tog turen helt til KBH for at se mig få tæsk 🙂

Så nu står den på teknik, teknik, teknik og lidt mere teknik for mit vedkommende, så jeg slipper for at få helt så meget baghjul næste gang jeg stiller op til vægtløftningskonkurrence 🙂

War face efter endt konkurrence

 

 

louise