Gerlev CrossFit Camp 5 fede mega hårde dage!

0

Så er ømheden så småt ved at fortage sig efter 5 dages hård træningslejr! Det var 5 dage med fuld intensitet, for at give et billede, så kiggede jeg på min mobil når vækkeuret ringede om morgenen, næste gang jeg havde den i hånden var om aftenen for at stille vækkeuret til næste morgen! Det må da vist kaldes intensitet 🙂

Warface

Fra første sekund var det fuld power på! Vi blev rystet sammen med en super fed WOD bestående af forskellige øvelser, som indeholdt både teknik, styrke og ikke mindst kondition! Derefter gik det slag i slag med teknik træning, blandet godt med hårde WOD´s, så vi blev udfordret både i hoved og krop.

Deltagerne på Campen var et meget bredt spekter, der var helt fra dem som aldrig havde prøvet CrossFit og ikke anede hvad WOD betyder. Til os som har konkurreret adskillige gange. Det blev tacklet rigtig godt af underviserne, så vi alle kom derfra med en positiv succesoplevelse af at have lært noget nyt og opnået resultater vi aldrig havde troet var mulige! Jeg kravlede foreksempel halvt op i et reb kun med armene…:-)

Slædekonkurrence

Vi blev desuden udsat for fælles massage, som var mega lækkert! Udstrækningsyoga som bare var afsindigt hårdt, heldigvis efterfulgt af dejlig saunagus og afslapning 🙂

Den sidste dag var konkurrencedag, det var super fedt! Selvom jeg desværre måtte nøjes med 2. pladsen!! Øv øv :-/ men så må jeg jo bare slå Johanna næste år 😉 Konkurrencen indeholdt individuelle udfordringer og teamwods, som gjorde dagen sjov, udfordrende og mega hård!

Team WOD

Jeg kan bare sige: Jeg glæder mig til næste gang! Det var den fedeste tur, sammen med de dejligste mennesker! Tak for nogen super fantastiske dage og til jer der ikke har prøvet det endnu, der er sommercamp fra d.6.8. DO IT!!

louise