Morgentræning på hotellet

1

Vi havde valgt at bo på Dubais måske højeste hotel Rose Rayhaan by Rotana, et dejligt hotel med store værelser og alt man kan have brug for. Vi fandt ud af at der er 69 etager, selvom elevatoren kun går til 65.

Vi boede på 14 etage, træningen startede med at vi tog elevatoren ned i Ground level og begyndte vores tur som startede i løb, men hurtigt blev til gang, da læg musklerne begyndte at syre vildt meget!

De sidste dages turist vandring sad godt i benene, hvilket ikke gjorde turen lettere, men vi havde besluttet at vi skulle gøre det og vi rejser i aften, så det var sidste chance 🙂 turen op tog ca. 18 minutter og hele turen op og ned igen varede 28 min og 20 sek..

Nu, hvor vi sidder på cafeen ved siden af hotellet og spiser morgenmad er det rigtig dejligt at vi gjorde som vi havde planlagt og hvis der er nogen som vil slå vores tid er I meget velkomne, det kræver selvfølgelig en tur til Dubai, men det kan også klart anbefales. Hvis vi kommer til Dubai igen skal vi helt sikkert slå tiden.

20121206-213603.jpg

Sådan så jeg ud efter turen 69 etager op og ned 🙂

Så selvom man ikke lige har træningsudstyr med sig på ferien gælder det om at se de muligheder der er – som her op og ned af mange mange trapper. Man behøver ikke nødvendigvis have et træningscenter i nærheden, men det at løbe en tur ville være ret umuligt der hvor vi boede i Dubai, så vi tog trapperne, hvor der også var aircondition.

Hvis du har gode ideer til træning på ferien, så kom med dem i en kommentar herunder. Lige en tilføjelse…skal du gå meget de efterfølgende dage og er du ikke vant til trappetræning på den måde er det måske en god idé at nøjes med færre etager! Vi kunne begge mærke vores lægmuskler 4 dage efter, de første 2 dage ret meget ømhed.

louise