Opskrift på kokospandekager

1

Endnu en morgenpandekageopskrift som er en lækker proteinbombe, fyldt med sundt fedt! Der er også noget smør i, men da jeg ikke længere er fedtforskrækket, som jeg var tilbage i start 90érne er jeg ikke nervøs for det! Tværimod, jeg er blevet langt mere hugget efter jeg er begyndt at spise mere fedt og færre kulhydrater fra andet end frugt og grøntsager. Det skal så lige siges at jeg også træner langt mere end jeg gjorde på daværende tidspunkt 🙂

Billede af kokospandekager

3æg

3 spsk smeltet smør

70-100 ml kokosmælk

½ tsk honning

1 tsk vanille (ikke vanillesukker, rigtig vanillepulver eller fra vanillestang)

1/4 tsk salt

120 ml kokosmel

1 tsk bagepulver

evt. lidt vand så konsistensen passer

Steges i kokosolie eller smør til de er godt gyldne

Tilbehør kan man bruge det man har lyst, men jeg synes det er rigtig lækkert med skyr og frisk frugt.

louise