Opskrift på meatza
Jeg giver jer her en opskrift på meatza, det er en slags pizza, bare uden brød, men med kød istedet 🙂
500g hakket hestekød
½ bakke champignon
1 rød peberfrugt
100g revet ost
Kødet flades ud, ligesom en pizzabund og bages i ovnen ved 180grader ca 10min. Derefter kommer fyldet på og den bages til osten er gylden.
Du kan vælge andet kød eller andet fyld efter smag, det gode ved hestekød er at fedt% er lav.
Kommer her andet end opskrifter?
Ja det gør der da 🙂
Hej Louise.
Hvor støver man egentlig hestekød op? Jeg er ikke umiddelbart stødt på det i køledisken. Derudover skal jeg lige forstå en enkelt ting. Du nævner, at hestekød er velvalgt, da det har en lav fedtprocent. Det kan dog undre mig lidt, at det er dit fokus, da en væsentlig pointe i paleodiæten vel er, at fedtprocenten gerne må være noget højere end i den gængse diæt – alternativt til (simpel) kulhydrat som energikilde. Jeg er ny i faget, så ret mig endelig 🙂
Jeg har snakket godt for min slagter i 1 1/2år 🙂 og nu har hun fået det hjem! Det er slagter Kaj Madsen i Esbjerg. Det med fedt% nævner jeg fordi der er mange mennesker der går meget op i det, så det er bare en bonusinfo til dem der læser der jeg har skrevet. Mit fokus er bestemt ikke på fedt fattigt, der ryger masser af fedt indenbords 🙂 god fornøjelse og spørg endelig hvis der er mere du er nysgerrig omkring.