Opskrift på paleo pizza

6

Her er opskriften på paleoens svar på en lækker lækker pizza! Jeg synes selv denne version er meget mere lækker end meatzaen som jeg også har en opskrift på. Denne smager og ser ud som en super god traditionel pizza, faktiske bedre hvis jeg skal være ærlig 🙂

Paleo pizza bund inden bagning

 

“Dejen” er lavet af meget fint hakket blomkål og æg til at binde det sammen med, det er vanskeligt for mig at give en eksakt opskrift, da blomkål har meget forskellige størrelser 🙂 jeg brugte 1 1/2 blomkål og 6æg + ca. 1 dl æggehvider. Deri blandede jeg salt og peber. Dejen blev bagt i 30minutter ved 160grader, til den var gylden.

En tilføjelse! Der bliver til 2 stk. bunde i fuld bagepladestørrelse 🙂 Min kæreste lavede den igår, med et meget vellykket resultat, men kun en bund som så blev ret tyk. Da jeg kommenterede det sagde han: det står der altså ikke noget om i opskriften på din blog! Så hermed noteret, når jeg videreformidler opskifter så gælder det om at være præcis 😉

Mens dejen bagte lavede jeg en kødsauce af:

1 1/2kg hakket hestekød

2 dåser flåede tomater

1 stort løg

Krydderier efter smag

Paleo Pizza færdigbagt

Da dejen var færdigbagt, kom saucen over og en bakke svampe skåret i skiver, de blev lagt på og der blev drysset revet ost over, inden den blev sat i ovnen der var blevet varmet op til 200grader. Da osten var smeltet og gylden blev der spist 🙂 vi havde besøg af en ikke paleofreak og han synes den smagte fortrinligt.

Ud af denne portion blev der 2 store pizzaer, som blev spist til frokost de efterfølgende 2 dage.

louise