Paleo challenge 30 dage igang.

2

Idag blev der taget bikinibilleder og så er de 30 dages paleo challenge igang. Indtil nu har vi levet tilnærmelsesvis efter paleo “reglerne” uden at være fuldstændig stricte. Nu skal the real deal så afprøves 🙂 ingen ris, pasta, brød og kartofler! Bom! Men det tror jeg nu ikke bliver så svært, det sværeste bliver nok at der kun er is på cheatdays…:-) men men, som den danske sommer plejer at være, er det vist ikke så svært endda.

Dagen idag er gået let og uden problemer, som sagt er der jo ikke så vildt mange ændringer i forhold til det vi plejer. Jeg vil lige fortælle hvad dagens måltider idag har bestået af.
Morgenmad: 3 spejlæg, blandet frugt, skyr, mandler og en kop kaffe
Frokost: kylling og grøntsager med cashewnødder
Aftensmad: lammeculotte, bagt hvidløg, champignoner, forårsløg, gulerødder, stegte auberginer, spidskål og en salat bestående af salat, agurk, tomat, æble og avocado.
Idag har jeg været i svømmehallen en time i formiddags og til vægtløftning i eftermiddag i en og en halv time, og jeg har været mæt hele dagen.

Der er helt sikkert nogen total fanatiske paleo folk derude som vil sige at skyr ikke er strict paleo! Og det kan der jo være noget om, vi har valgt at inkludere lidt mælkeprodukter i vores kost og her er skyr et af dem som vi beholder. Så det bliver mere modern paleo vi lever efter og helt ærligt jeg gider nu heller ikke tilbage til stenalderen og leve! Tænk lige….en verden uden internettet :-/

I løbet af de næste 30 dage vil jeg holde jer orienteret om slagets gang og hvad vi oplever af goder og besværligheder og der vil helt sikkert også komme nogen opskrifter hvis jeg synes der er noget som bare må deles 🙂

louise