Paleo opskrift på lammegryde

4

Her er opskriften på en rigtig lækker efterårsret som er let at lave og kan stå og passe sig selv 🙂 det tager ca. 1 1/2 time fra man går igang, til retten kan serveres, ud af den tid er ca.1/2 times effektivt arbejde, resten af tiden passer det sig selv 🙂

500g lammekød i tern
2 spsk olie til stegning
1 løg
2 fed hvidløg
1 chili
2 dåser hakkede tomater
1 squash
1 aubergine
2 røde peberfrugter
1 blomkål

Varm olien i en tykbundet gryde og brun kødet deri, tilsæt fint hakket løg og presset hvidløg, steg til løgene er blevet gennemsigtige, tilsæt chili og hakkede tomater, lad simre under låg i ca. en time. Squash og aubergine skæres i lidt grove tern, peberfrugterne i strimler og blomkålshovedet hakkes fint, eventuelt på mandolinjern. Squash, aubergine og peberfrugter tilsættes ca. 10 minutter før servering og blomkålen steges på en pande med olie til den har fået lidt farve. Blomkålen serveres som ris til lammegryden.

20121124-160225.jpg

louise