Porre jordskokkesuppe paleo opskrift

0

Jeg havde fået ret mange porrer fra Aarstiderne og porre er ikke lige min favorit grøntsag. Jeg ville gerne lave en suppe til familie paleo middag, så jeg prøvede mig lidt frem hvilket blev vellykket.

400g jordskokker
1/2 liter kyllingefond (hjemmelavet)
8 porrer
1 stort løg
25g smør
Ca. 2 dl piskefløde
Lidt salt og peber
Vand

Jordskokker skrælles, løg og porrer renses og alle grøntsager snittes i stykker, smør smeltes i en stor gryde og grøntsager steges let heri uden at de bliver brune. Kyllingefond tilsættes og der fyldes på med vand til grøntsagerne akkurat er dækket, det småsimrer i 15-20 minutter.

Derefter blendes det med en stavblender, pas på det ikke sprøjter på hænderne! Det sættes på kogepladen igen og der tilsættes fløde, det smages til med salt og peber.

Vi serverer suppen med rejer til, det smagte super godt 🙂

20121126-180723.jpg

louise