Anmeldelse af Craft tøj til CrossFit

0

Endelig langt om længe er sponsortøjet fra nicehair.dk ankommet fra trykkeriet!

Fortræning til kipping pullup

Det drejer sig om En Craft overdel med lange ærmer og windbreaker på fronten og to par 3/4 lange thights, det ene par med kompression i låret.

Overdelen er skøn! både udseendet og funktionen er helt i top! Igår havde jeg den på til udendørstræning, løb 800m x 5 under crossfit træningen. Den holdt mig varm, samtidig med at den ikke overophedede mig. Den har “handsker” der kan bruges hvis der er rigtig koldt, hvilket er ret handy i det danske forårsvejr 🙂 Desuden har den en lille fin detalje, der er åbning på venstre håndled, så man kan holde øje med tiden/pulsen hvis man gerne vil det undervejs i træningen.

Begge par tights er skønne! De sidder godt og er super gode til crossfit, da der ikke er unødig mange syninger på bagdelen og der er en lomme, men den er placeret på siden, så man sagtens kan lave en Peter André uden at huden bliver helt revet op over bagdelen 🙂

Det der med kompression, hmmm…jeg synes ikke rigtig jeg har mærket den store forskel, men jeg skal nok fortælle det hvis jeg pludselig fornemmer en forskel på de to par thigts.

Vægtløftningstræning
Vægtløftningstræning

louise