Om forfatteren

Fit as fuck 2011

Jeg er mor til tvillingepiger fra december 2014, siden de blev født er CrossFit kommet i 2. række! Hvilket jeg aldrig havde troet skulle ske. Men der sker bare noget når man bliver mor…eller det gjorde der for mig 🙂 Så derfor har bloggen også ligget stille og er nu genopstået med et lidt andet tema end den blev født med.

Jeg er stadig aktiv CrossFit udøver og underviser, derudover konkurrerer jeg indtil videre i nationale konkurrencer, konkurrence aktiviteterne har også ligget stille siden pigerne kom, dog har jeg været med i open både i 2016 og 2017, mest for sjov. Jeg har dyrket crossfit siden februar 2011, det er den sportsgren som til dato har fanget mig absolut mest!

Jeg er uddannet Cand. Scient i Idræt og Sundhed fra SDU og er ansat hos EmCare Sundhed, hvor jeg arbejder med udvikling og markedsføring. Desuden arbejder jeg for CrossFit Onshore hvor jeg har hold, arbejder som personlig træner og står for markedsføringen.

Jeg dyrker CrossFit 3 gange om ugen, primært sammen med en kollega og vi laver et godt mix af tunge løft, tekniktræning og cardio.  Jeg træner også lidt TRX når jeg kan få det til at passe, det er et redskab der kan bruges til at træne hele kroppen uanset hvor veltrænet eller utrænet man er, kan man få glæde af det. For mig er det et rigtig godt restitutions og coretræningsredskab.

Min passion for idrætsudøvelsens mange facetter vil jeg gerne dele her med dig.

TRX i Kroatien

2 Responses

  1. Hey, så dig inde på paleo siden på facebook. Din blog er er interessant og vil følge den når jeg husker det : )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment