Træningsmuligheder på tur I autocamper

Last modified date

Comments: 0

Vi er jo træningsglade mennesker og træning betyder meget for vores liv og glæde, vi har det begge sådan at når vi får trænet kontinuerligt får vi meget mere overskud og energi. Derfor har vi også noget træningsudstyr med os på vores rejse rundt i Danmark i Campi Hygge.

Efter en dejlig træning

Vores udstyrspakke består af følgende:

2 børn på ca.20kg hver
2 stk TRX
1 kettlebell på 16kg
Diverse elastikker
2 træningsmåtter
Compex apparat
Desuden har vi løbesko og cykler med 👟🚲

Selvom træning er en vigtig del af livet for os, kan det faktisk godt være svært at finde motivationen til at få trænet når vi er afsted på tur. Det vi prøver at gøre, er at få lavet en form for system. Så vi får lavet lidt dagligt.

Det er forholdsvis let for os at få gået mindst 10.000 skridt og ofte cykler vi også mindst 10km dagligt, men ud over det halter det lidt.

Det der er lykkedes for os, mens vi har rejst i de 2 mdr. vi har været afsted, er at lave micro træning, hvor vi træner lidt, men ikke så meget at vi kommer til at svede, dette er lidt vigtigt da vi ikke altid har adgang til badefaciliteter. Så 3-4 gange om ugen har vi haft enten Kettlebell, TRX eller børn med til en omgang træning. Vi har også trænet på diverse legepladser, hvor pigerne har hygget sig og så har vi lavet noget godt for os, istedet for at ville videre i en fart.

Træning på legeplads

En nem WOD på en legeplads kunne være:

5 runder
10 pushups med hænderne på bænken(en fordel hvis jorden er våd)
10 Airsquat 
10 dips på bænken
8 Bulgarien split squat på hvert ben

Og hvis det ikke er storebadedag, så gælder det om at holde et tempo der gør at sveden ikke pibler frem.

Hvis det er storebadedag gælder det selvfølgelig om at give den gas 😂 jeg har haft løbeskoene fremme et par gange og det er faktisk meget for mig, løb er ikke min favorit træning, men hvis der er noget natur som jeg gerne vil udforske bliver det lidt mere spændende at løbe og så kan jeg godt ☺️

Desuden er Compexen også blevet luftet lidt, den bruger vi primært til forsiden af lårene, da det er let lige at smide pads på og squatte i 25minutter eller deromkring afhængig af hvilket program man vælger. Den kan også sagtens bruges til andre muskelgrupper, nogen er det bare lettere at have hjælp til at sætte pads på og det er lidt svært hvis træningen foregår mens den anden voksne putter børn 😴😴

Compex træning
TRX med barn som vægt
TRX i sneen

TRXen er nem at have med på tur og sætte op i en lygtepæl, gyngestativ eller lignende mens børnene leger, så det har vi også gjort nogen gange, den ene gang i ret meget snevejr på naturlegepladsen på Fanø. En nem måde at komme igang her, er at vi hver især finder på et par øvelser og så sætter vi dem sammen til en WOD eksempelvis at vælge et antal gentagelser eller have timer med.

4runder
Squat row
Chest Press
Forward lunges
Rollout 

Børnene har vi altid med, og de elsker at blive kastet rundt med, så de bliver brugt som vægt til squat, lunges, pushups, thrusters når de synes det er sjovt.

Workout med børn som vægt

10 swings hvor man har armene under armene på barnet og fletter fingrene sammen på maven og barnet løfter benene op. 
10 trusters
10 lunges 
10 floor Press
10 pushups med barn på ryggen

Squat med børn

Kettlebell bruger vi når vi træner i nærheden af Campi Hygge, den er ikke så handy at have med på tur 😉 et eksempel på en lille WOD med den kunne være:

6runder
6 Bend over row på hver arm
12 goodmorning
12 Goblet squat
12 lunges 

Camping træning online session

For at få motivation til lidt mere er vi blevet enige om at prøve at lave noget af al den træning der findes online. Igår deltog vi i en cross træning hvor vi bare skulle bruge vores måtter, så vi startede iklædt jakker + huer og vandrestøvler, men hen af vejen røg der nogen lag tøj 😂 det var mega fedt, en rigtig god træning hvor vi fik trænet hele kroppen og fik pulsen godt op. Idag har vi ikke lavet noget, men det er ok, i morgen skal vi op på hesten igen.

Stærk far

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment