I autocamper på Ærø

Last modified date

Comments: 0

Da vi kom ind med færgen i Ærøskøbing vidste vi ikke lige hvor vi skulle bo, men vi har jo heldigvis altid vores hjem med os, så vi var helt ok med det.

Vi har en app der hedder park4night hvor vi kan se alle mulige forskellige steder at holde for natten, der er havne, campingpladser, parkeringspladser hvor man må holde og hvor man ikke må holde. Desuden har vi Pintrip, men der er ingen steder på Ærø endnu. På park4night appen kunne vi se at vi kunne holde i Ærøskøbing, hvilket var helt korrekt men der var ingen mulighed for vand eller toilet, så det duede ikke, da vi endnu ikke havde fået vand på vognen.

Solopgang på Søby havn

Vi valgte at køre til havnen i Søby, både fordi vi gerne ville se Søby men også fordi det så ud som om vi kunne få vand, det kunne vi så ikke, men der var et dejligt offentligt toilet til afbenyttelse hele døgnet. Der var også mulighed for strøm og i de dage vi holdt der var der kun os og en super god legeplads samt strand lige ved siden af. Gå afstand til Daglig Brugsen og bager Finn som er berømt på hele Ærø 👨‍🍳

Da vi havde holdt på havnen nogen dage og trængte til at få tømt vores kasette samt et bad, flyttede vi til Søby Camping. Det var skønt på alle måder 😍

Solskin og morgenkaffen er næsten klar

På Søby Camping følte vi os hjemme fra dag et 🙂 Der var ikke mange gæster ud over os og vi kunne selv vælge hvor vi ville slå os ned. Vi valgte selvfølgelig at ligge tættest ved vandet med ryggen ud af, for at have vinden ”i ryggen” det var et af de utallige tips vi fik af Randi og Jørn om vores nye liv som autocampister, de er nemlig selv meget erfarne autocampister som har rejst rundt i mange år selv. Det var virkelig fantastisk at ligge der, før vi flyttede havde vi tænkt at vi skulle være der nogen dage, men endte med 2 uger fordi alle hyggede sig og vi kom helt ned i gear♥️

Aftentur på stranden på udkig efter stjerneskud og nordlys

Noget af det skønne på Søby Camping er at børn må være børn, de må lege og rode og ordne, hvis de selvfølgelig rydder op efter sig igen. Vores børn blev hurtigt meget trygge ved at være der og løb ud og legede selv og op og snakke med Randi som er helt fantastisk til børn og da vi var de eneste med børn på pladsen fik de lov til at hjælpe med diverse, blandt andet at sætte flaget op, det var en stor begivenhed for ungerne.

Flaget hejses på Søby Camping

Vi fik også Ærø pandekager, som er dej med gær, kogt i fedt over bål og så putter man æblemos i, det smager utrolig lækkert og det var også hyggeligt at Sofie og Julie var med til at lave dej og vi fulgte hele processen med bålet der blev lavet og fedtet der smeltede og pandekagerne der blev kogt.

Ærø pandekager

Noget af det vi virkelig synes var meget dejligt var den hjertevarme og hjælpsomhed de alle viste, både Rasmus, Ina, Randi og Jørn. Særligt Randi og Jørn delte bredvilligt ud af deres erfaringer med autocamperlivet og fortalte spændende historier fra deres egne ture. Vi fik i hvert fald lært meget om at være autocampist ved at spørge dem 🚐👌🏻

På campingpladsen er der også nogen hyggelige hytter og Pods, mormor og morfar kom på besøg fra Nordjylland og dem har vi jo ikke lige plads til i Campi Hygge, så de blev installeret i en hytte og vi havde nogen dejlige dage sammen med dem.

På vej på tur med mormor og morfar

Alle roser og anbefalinger om at tage et smut til Ærø og Søby Camping skal lyde herfra, vi vender helt sikkert retur 😍🚐 Hvis du vil læse mere om hvad der er at lave på Ærø, kan du læse de andre to blogindlæg vi har skrevet om det.

En af de smukke solnedgange fra Søby Camping

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment