Spørgehjørnet

Her kan du spørge om alt hvad der vedrører CrossFit, træning, kost og søvn. Hvis du har et spørgsmål som du ikke synes hører til nogen af mine blogindlæg, så stil det her.

Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

17 Responses

 1. Hey Louise.

  Har du et godt alternativ, til noget man kan spise, hvis man ikke kan lide nødder? Jeg mener som supplement til frugt for at holder ens blodsukker stabilt… 🙂
  Du har fortalt om det før, men jeg har vist fortrængt det… 😉

  • Hej Christina
   Du kan foreksempel prøve min nye opskrift på madpakke kyllinge Louise special 🙂 De er lækre og lette at have med, de indeholder mange proteiner, da der både er kød og æg i.

   • Hej Louise.

    Okay – de ser godt nok også lækre ud!! Og så er navnet på dem da også fantastisk opfindsomt!! 😉 Fedt på den fede måde. Tror jeg vil prøve at komme spinat i dem.

    Men hvis man ikke liiiiige gider at lave dem hver dag, hvad kan man så spise sammen med al den frugt? 🙂

    • Hej Igen 🙂

     De kan holde sig i køleskabet 🙂
     Og by the way…du skal jo ikke nødvendigvis spise al den frugt!! Du må da meget gerne skifte noget af det ud med grøntsager, som ikke bevirker en lige så høj blodsukkerstigning som frugt gør.

     Hvis du spiser frugt, kan du eventuelt spise kerner (græskar, pinje, solsikke) eller andre, kun fantasien sætter grænser 🙂

 2. er det nødvendigt at tælle kalorier når man dyrker crossfit 4-5 gange om ugen, hvis man gerne vil være mere markeret..

  • Hej Mie
   Det afhænger jo af mange ting!
   Blandt andet:
   Hvad spiser du til daglig?
   Hvor længe har du trænet?
   Træner du ud over Crossfit?
   Hvor meget vejer du?
   Hvad er din fedt % nu?
   Så prøv at svar mig på nogen af de spørgsmål, så kan jeg lettere vurdere dit første spørgsmål 🙂

 3. Jeg spiser så vidt muligt efter “Paleo-stilen”, og forsøger at holde mig væk fra alt pasta, hvede osv. Lige nu vejer jeg 53 kg. og er 169 høj, og jeg aner faktisk ikke hvad min fedt procent er.. Jeg har en stor appetit, eftersom jeg træner så meget som jeg gør. Har ca. trænet CrossFit i et år nu, og løber en gang i mellem hvis jeg kan komme til det.

  • Hej Igen Mie
   Du kan da vist roligt skrue op for dit madindtag! Din vægt er lige lovlig lav i forhold til din højde, så hold dig ikke tilbage og slet ikke hvis du spiser paleo, så er det bare om at spise 🙂 Hvis du er i madunderskud vil kroppen nemlig ikke opbygge muskler og så bliver du aldrig markeret, uanset hvor meget du træner.

  • En anden ting jeg kom til at tænke over er om du får nok fedt? Husk det gode fedt fra nødder, olie, fisk og avocado 🙂

 4. Hej Louise…
  Jeg kom af uanede årsager lige til at droppe forbi din blog da jeg google personlig træning i Danmark og så du gør dig inden for Crossfit. Sejt! Så jeg tænkte jeg ville lige skyde dig med et par spørgsmål du måske kan hjælpe mig med.. Først; Hvordan gør jeg det nemmest, hvis jeg gerne vil prøve kræfter med crossfit – sådan på begynder niveau i Danmark (omkring midtjylland)?
  Næste spørgsmål: Jeg bor i øjeblikket i Australien og har netop lige færdiggjort en uddannelse som personlig træner (cert. III & IV i fitness) hernede, men vil gerne starte op som personlig træner hjemme i Danmark. Hvordan startede du op? Jeg er så vant til den Australske Fitness industri og har ingen idé om hvordan det står til i Danmark lige for tiden, så hvis du har nogen tips eller tricks du kan sende videre i min retning, så ville det være super værdsat! Som f.eks om du vil anbefale at skrive kontrakt med de store fitness centre eller starte op som selvstændig? Tak for en nice blog! Jeg blev især inspireret af din paleo kage!
  Venlig Hilsen Joan – Fellow paleotist 🙂

  • Hej Joan Det var da sjovt at vide at man også kan finde min blog med de søgekriterier 🙂 Jeg arbejder jo også som personlig træner i Danmark 🙂

  • Hej igen Joan
   Jeg så ikke lige hele din besked til at starte med, derfor det korte svar! Her kommer et lidt længere 🙂
   Du kan gå til CrossFit i Aalborg CrossFit, de har en super fed box og nogen rigtig gode instruktører, jeg har selv været der flere gange og træne med, da jeg er nordjyde og har familie deroppe 🙂
   Jeg tror jeg cille starte som ansat i et fitnesscenter først. Der er ikke så mange danskere der benytter sig af personlig træning og det tager lang tid at opbygge en kundekreds, desuden skal du også bruge et sted at træne med dem, ihvertfald engangimellem. Jeg startede op son ansat i fitness center og så tog jeg en personlig træner udannelse mens jeg arbejdede som holdinstruktør, derefter startede jeg som personlig træner. Det kan være en super god idé at have hold sideløbende, for så lærer medlemmerne dig at kende og vil feerne bruge din ekspertice 🙂
   Tusind tak for de rose de ord! Jeg håber du får glæde af mit svar, ellers må du spørge igen!
   Mvh Louise

 5. Hej Louise.

  Hvordan startede du med dine crossfit konkurrencer, og hvordan finder man ud af om man har niveau til at kunne følge med?.

  • Hej Anders
   Jeg startede hjemme i boxen med et par lokale konkurrencer, det synes jeg var vildt sjovt!! (Måske fordi jeg vandt ;-)) Og så meldte jeg mig til Fit a´s Fu*k sidste år, efter at have trænet CrossFit i ca ½år. Det var super sjovt, og jeg fik øjnene op for hvad det var jeg skulle blive bedre til. På lørdag skal jeg være med i butchers classic sammen med 2 seje girls og i september er jeg klar til fit a´s fu*k på hold. Så mit råd er: Kast dig ud i det! Det er sjovt 🙂

   • Jeg tænker bare, at jeg muligvis ender på et niveau som jeg ikke er god nok til endnu. Og er bange for at dette vil påvirke mig på en måde så jeg mister troen på mig selv 🙁

 6. Hej Louise
  Fed side du har! 🙂
  Jeg har selv en del udstyr til “crossfit” og boksning. Jeg har ikke /tid/overskud til at træne i et center, men elsker at give den gas herhjemme, inde som ude. Men, når jeg nu ikke træner i et center kender jeg jo heller ikke alle navnene på de forskellige øvelser. Kunne du ikke lave dine indlæg for dummies, når du beskriver dine WODs, så man kan få noget inspiration?
  Paw

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment