Om forfatteren

Fit as fuck 2011

Jeg er aktiv CrossFit udøver og underviser, derudover konkurrerer jeg indtil videre i nationale konkurrencer. Jeg har dyrket crossfit siden februar 2011, det er den sportsgren som til dato har fanget mig absolut mest!

Jeg arbejder også i fitnesscenter, hvor jeg er personlig træner og underviser i følgende: Kettlebell, spinning, mave/ryg, stram op, boksning og seniorhold.

Af uddannelse er jeg Cand. Scient i Idræt og Sundhed fra SDU og i mit fuldtidsjob udvikler jeg idræts og sportstilbud til socialt udsatte. Så som du kan se er mit liv fyldt med idræt og sport på mange forskellige måder.

Sport jeg selv dyrker er lige nu med henblik på at blive en bedre crosfitter! Derfor er jeg startet til vægtløftning hvilket er en af mine absolut svageste sider til crossfit konkurrencerne. Ud over vægtløftning som jeg udøver 1-2 gange om ugen træner jeg i crossfitcentret hvor jeg er med til WOD´s, jeg løbetræner lidt, mest kortere distancer.

TRX i Kroatien

Desuden underviser jeg i spinning hvor jeg også selv får trænet godt med konditionstræning. Jeg er lige startet op med et nyt redskab som jeg allerede er blevet meget begejstret for TRX hedder det, det er et redskab der kan bruges til at træne hele kroppen uanset hvor veltrænet eller utrænet man er, kan man få glæde af det. For mig er det et rigtig godt restitutions og coretræningsredskab.

Min passion for idrætsudøvelsens mange facetter vil jeg gerne dele her med dig.