Så er det sol og sommer

Nu er vi ankommet til Dubai 🙂 Her er der varmt og dejligt! Og man kan få mad helt til kl.02.30 om natten.

Vi startede ud med en af de nationale specialiteter: kyllinge pizza fra pizza hut 🙂 da vi ankom kl.1.15 lokal tid til hotellet med en lyserød taxi, hvilket betyder at det er en kvindelig chauffør (så kan man selv bestemme om man tør tage chancen – Morten). Det kostede 54 dirham ( ca.90 kr) så det er billigt at køre med taxi hernede.

Vi sov til kl.11, og da vi vågnede lå der en SMS fra Mine som er med på det danske landshold i faldskærmsudspring. Der afholdes verdensmesterskab i faldskærmsudspring i Dubai lige nu. Vi tog metroen ud til Dubai Marina og gik ned til pladsen hvor det afholdes. Her er vi nu på en cafe hvor vi nyder de 26 grader 🙂 der er både kameler og masser af arabere i fine kjoler, blandet godt sammen med turister og faldskærmsudspringere. Vi tager en båd ud på palmen om lidt, hvor Mine forhåbentligt skal deltage i synkronudspring og så får vi jo også lige palmen med.

Mine kom desværre ikke med i denne omgang. Men kvinderne ligger til at komme med i semifinalerne, det er ikke sket i de sidste 6 år, så det er super flot.

;

20121204-102830.jpg

asien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment