Gåtur i Dubai

Nu har vi snart været et døgn i Dubai og har vel ca. gået 8000 km (ifølge Morten) det har været et forhindringsløb uden lige! Vi hoppede ombord på en speedbåd som afleverede faldskærmsudspringere, vi blev sat af igen ude ved nedspringsstedet, på den yderste del af palmen. Derfra gik vi på stranden til Atlantis som er et dyrt hotel/shoppingcenter, hvor det lykkedes os at fare vild inde på hotellets private strand, hvor vi til sidst venligst blev bedt om at vende om, da vi ikke boede på hotellet 🙂
Efter at have gået rundt et stykke tid fandt vi endelig ud til havet hvor vi kunne finde indgangen til shoppingcentret, der kunne man blandt andet købe guldbarer i en automat, men da vi ikke har meget plads tilbage i rygsækkene sprang vi over dette. Som altid fik vi sundt mad, denne gang fra The Burger Joint. Louise var lykkelig over at man her får kalkun bacon i sin burger, så hun overvejede et kort øjeblik at blive boende her, lige til det gik op for hende at det sikkert ville inkludere en burka eller lignende.
Da vi var færdige med at kigge på butikker tog vi metroen ind til fastlandet igen. Da vi kom ud af metroen stod der mange taxichaufføre og ville have os med, men vi besluttede os for at gå, og en lang række af de øvrige gæster fulgte efter os da vi åbenbart så meget målrettede ud. Det viste sig at være lidt af en udfordring! Vi gik ud til vejen og der var ingen fortov, der var dog en skrænt med græs på, som vi besluttede måtte være den vej vi skulle. Vi gik et stykke og det blev mere og mere uvejsomt, vi mødte et skilt hvor der stod at fodgængere skulle finde andre muligheder, hvilket var ret umuligt, eftersom der var meget trafikeret vej på den ene side og rørnedlægningsarbejde på den anden side så vi fortsatte. Efterhånden gav alle de øvrige turister op og vendte om, men efter at have forceret nogle store, endnu ikke nedgravede højspændingskabler mødte vi et engelsk par som kom fra den retning vi gik så vi blev enige med dem om at det kunne lade sig gøre og forklarede dem vejen til metroen.
20121204-164037.jpg
Efter at have passeret en række forbløffede vejarbejdere kom vi endelig til et fodgængerfelt, og så troede vi at nu vill det blive let at komme videre. Det blev det ikke! Dubai er bygget til biler, men vi klarede at finde metroen efter at have forceret diverse p-pladser og uvejsomme steder. Men der er langt til fodgængervenlighed, måske fordi prinsen bedre kan lide at køre bil? 🙂
Med metroen og efterfølgende bus nåede vi endelig til Dubai Mall, et kæmpe shoppingscenter hvor vi nu sidder og plejer de ømme fødder med Venti cafe latte og chokolademuffin…..Mmmmm life is good….
PS: Efter at have set hvor mange flotte bling-bling burkaer man kan købe i rækken af specielle burka butikker her i centeret har Louise taget det med at bo fast i Dubai op til overvejelse igen 🙂

20121204-163731.jpg

asien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment