Træning i ferien

Vi har medbragt vores TRX og en træningselastik på vores 5 måneders rejse, da træning er en stor del af vores liv og vi vil opretholde vores gode form mens vi er afsted.

Vi rejste mandag eftermiddag fra København til Dubai hvor vi er nu. Igår gik vi nok omkring 10 km og idag havde vi besluttet os for at tage vores udstyr med og finde et sted at træne. Vi ville en tur ned til stranden i Jumeira Beach Park, der tog vi metroen og sprang på en feederbus som ikke lige kørte i den rigtige retning…så det endte med en ret lang gåtur igen, hvilket i træningsøjemed er rigtig fint 🙂

Vi fandt parken og fik os noget vand inden vi fandt legepladsen og et godt sted til at hænge TRX’ en op. Vi lavede 10 øvelser hver den ene med TRX, den anden med elastik, så vi var igang hele tiden og holdt intensiteten højt.

Vi lavede følgende øvelser: row, atomic pushups, ass to the grass squat med TRX’en i en hånd og modsatte hånd ned og røre jorden og side mavebøjninger. Med elastikken trænede vi forskellige øvelser til rotator cuff’en.

Vi var så heldige at der var et monkeybar stativ til børn som godt kunne holde til os, så vi skiftedes til at lave så mange pullups vi kunne, derefter fandt vi et plateau i en højde der passede til at lave dips, mens den anden holdt fødderne, så det blev udfordrende.

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment