Solnedgang ved Pr. Prerup

Vi startede vores tempeltur D.26/12 om eftermiddagen, med at finde en tuk-tuk chauffør som ville køre os ud og se solnedgangen. Det kostede 8$ for turen frem og tilbage og så ventede chaufføren derude mens vi så på solen 🙂

For at få adgang til templerne skal man købe et adgangspas på vej derud, disse kan fås i forskellig varighed (1, 3 eller 7 dage). Vi købte et 3 dages pas til 40$ pr. Person, så vi kunne nå at få set det vi gerne ville, hvilket inkluderede solnedgang, solopgang, Angkor Wat, Angkor Thom, Angkor Bayon og elefantvæggen plus diverse andre gamle fine sten.

Chaufføren kørte os ud til det sted han synes var det næst bedste sted, han ville gerne have kørt os i bjergene, men vi var for sent ude. Så vi blev kørt til Pr. Prerup som er et lille gammelt tempel fra år…..der blev vi smidt af sammen med en bunke andre turister der var der med samme formål som os. Vi var derude ved 16.45 tiden og på det tidspunkt brændte solen stadig, der var dog allerede en hel flok som havde valgt deres favorit position, vi synes dog klart vi fik de bedste pladser af alle 🙂

Vi sad og nød udsigten over junglen og blev stegt sagte i eftermiddagssolen mens det blev ved med at vælte ind med turister i tuk-tuk, minibusser, på cykel og i private taxier, det var faktisk underholdende at observere mens solen sank nærmere på trætoppene. Især kineserne er sjove at se på, da de i en time uafbrudt formår at skifte mellem at tage billeder af sig selv, deres veninde og solnedgangen (i den rækkefølge). Godt man ikke er en af dem der bliver tvunget til at se alle deres feriebilleder når de kommer hjem…

Kinesiske turister ved Angkor Wat

Endelig gik solen ned bag trætoppene og det var rigtig flot! Der var dog en engelsktalende fyr som var ret træt af at blive ved med at vente, så han brokkede sig højlydt og spurgte sine venner: hvor mange gange de havde set en solnedgang i forhold til hvor mange gange de havde set Angkor Wat hehe.. Det var meget sjovt at observere – godt vi ikke taler engelsk som vores modersmål, der er ikke så mange som forstår dansk, så det er lidt lettere at snakke uden der er nogen spm forstår det.

solnedgang ved Pr Prerup

Det der med solnedgang på Gammel Skagen, det kan på ingen måde måle sig i forhold til antallet af turister der er samlet, der var dog ingen her som klappede her, som Københavnerne ellers har for vane på Gammel Skagen 😉

Louise på slap line
Louise på slap line

Da solen var gået ned lukkede templet og vi gik tilbage til vores ventende tuk-tuk chauffør som lige havde fået en time til at hyggesnakke med de 100 andre chauffører. På vej tilbage til tuk-tukken fik vi tilbudt at købe diverse ting til 1 $. Vi nøjedes dog med at kigge og blev kørt hjem til hotellet hvor vi spiste inden vi gik i seng, for en hård dag ventede.

asien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment