Hjemme igen

Så er det ved at være enden på dette fantastiske eventyr, men heldigvis er der et rim der hedder:
snip snap snude nu er den historie ude
tip tap tønde så kan en ny begynde 🙂

dannebro

Så selvom vi sidder i toget på vej mod Esbjerg, lige nu holder vi i Middelfart og der er hunde koldt udenfor, så skinner solen og vi bobler af glæde over alle de spændende ting vi har at fortælle jer når vi ses. Vi glæder os til at overdynge jer med billeder og historier fra de varme lande og til at se jer og snakke med jer herhjemme, sådan rigtigt! Ikke bare i telefon, på mail eller via skype.

Hverdagen er også kommet tættere på, Louise er ved at planlægge personlige træningsaftaler og Morten sidder fordybet i sin nexus og kigger på en ny bil til os 🙂 men det gælder jo om at få hverdagen til at være god og givende, gøre den lidt spændende også, så vi ikke alt for hurtigt kommer til at længes ud mod nye eventyr igen. Vi kommer helt sikkert til at savne en masse ting! Vi har allerede snakket om hvor stille der er i toget, der er ingen familier der snakker løs, ingen geder, høns eller en der synes vi alle skal høre hans ynglingsnumre med Roxette (som det var tilfældet i en bus på Filippinerne). Vi savner allerede varmen og de friske kokosnødder, der er heller ikke kommet en dame gennem toget som sælger alt fra kød på pind til “lykkepakker” i bananpalmeblade og en tørret fisk på pind! Der er faktisk ikke engang kommet en dame med en vogn gennem toget og det gør der sikkert heller ikke, for der er ikke ret mange mennesker med toget! Men det er da klart med de priser på togbilletter…748,- kr for 2 personer fra KBH lufthavn til Esbjerg!! Det er godt nok dyrt! I Thailand rejste vi med tog i 15 timer for 68,- for 2 personer og det var oven i købet incl pladsbillet.

En positiv ting vi begge lagde mærke til da vi kom hjem var den friske luft! Det er virkelig dejligt at kunne trække frisk luft langt ned i lungerne 🙂 I hører fra os igen, en sidste gang om nogen uger når vi er kommet ind i hverdagen.

asien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment