Cykeltur på Don Det og aftentræning

Vi blev som altid vækket af hanegal kl. meget tidligt, hanerne er åbenbart det eneste på øen der ikke kører på Lao tid, de går i gang lang tid før solen står op og fortsætter hele dagen. Efter morgenmader lejede vi cykler igen og kørte over til naboøen Don Det.

Morten & Co.

Vi kørte hele vejen en til spidsen hvor båden lægger til. Dette er en rigtig party-by så vi besluttede os for at bestille en cappuccino i en af gadecafeerne og bare kigge på mennesker.

20130207-085020.jpg

20130207-085040.jpg

Mens vi sad der nåede cafe-ejeren at sælge flere “happy bags” til forskellige backpackere der kom forbi, så det var vist meget normalt her. Derefter kørte vi videre til en tysk restaurant hvor vi havde en frokostaftale med et fransk og et tysk par vi tidligere havde mødt. Her fik Morten rigtig tysk wienerschnitzel med kartoffelmos og salat med dressing, mens Louise fik græskarburger med pommes frites.

20130207-085105.jpg

Vi snakkede om en masse ting, naturligvs også træning og vi aftalte med Niels (den tyske fyr) at han skulle prøve noget Crossfit inspireret træning om aftenen, de blev faktisk alle inviteret til træning ved 18 tiden Lao tid 😉

Efter maden fik Morten det dårligt! Sikkert pga mængden af mad og den kæmpe mængde fedt der var i det måltid han fortærede, så vi cyklede stille og roligt hjemad i varmen, da vi var næsten hjemme mødte vi de to tyske piger som cykler rundt i 9 måneder, de var ude og bade, Louise besluttede sig for at tage en dukkert også, så hjem på med bikinien og afsted, det var dejligt med en afkølede dukkert. Morten lagde sig for at håbe på at få det bedre, hvilket han heldigvis fik.

Vi fik sat TRXen op i en kokospalme og fundet en bambuspind til overhead squat og så begyndte Louise ellers at lege med forskellige øvelser i TRXen, lige pludselig havde vi selskab af 5 unger, hvor de 3 gerne ville lege med, de kunne ikke et ord engelsk, men Louise viste og de gjorde efter, det var rigtig sjovt for alle 🙂

Træning på 4000 islands

træning på TRX på 4000 islands

Da de ikke gad mere kom Niels som den eneste, de andre var hoppet fra. Men vi fik lavet et par gode workouts, en for ben og en for overkrop:

WOD 1
Walking lunges
Pistols i TRX
Overhead squat med bambuspind

Vi skiftede når den der gik walking lunges var tilbage, 2 runder, vi havde planlagt 3, men 2 var rigeligt til total syre i benene.

WOD 2
Ryg i TRX
Pushup
Planken

Vi skiftede når den som lavede pushups havde lavet 15 stk og vi lavede 3 runder.

Først havde vi selvfølgelig varmet lidt op, da vi var færdige var vi alle drivvåde af sved! Det er virkelig hårdt at træne når der er så varmt! Men mega fedt at få det gjort 🙂

Efter træning var det i bad og slappe lidt af inden aftensmaden, efter maden fik vi (Louise) pakket det meste og så var det tidligt i seng.

asien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment