Cykeltur på Bantayan Island

D. 9/4. Den første hele dag her på øen skulle vi selvfølgelig ned og nyde den fantastiske strand. Det var tidligt om morgenen og der var lidt skyer, så vi tænkte at det var ikke noget problem. Vi var ude og bade i det skønneste klare blå vand som er ca.27 grader varmt. Vi lå på stranden og læste og badede lidt mere. Efter et stykke tid blev vi enige om at vi hellere måtte gå op for ikke at blive skoldede…men da var det for sent! Vi ligner begge to kogte krebs på ryggen og bagsiden af benene, så nu er der ingen solbadning de næste dage og Louise fortryder næsten at hun ikke købte en burkini i Dubai 😉
Idag, tirsdag har vi lejet cykler, de kostede 150 peso for 24 timer. Vi er cyklet ud i det blå med klipklapper på 🙂 og skjorte, så vi ikke får mere sol på kroppen. Det lykkedes os at fare vild og komme helt derud hvor familierne hentede de små børn ud af husene for at se og hilse på de hvide mennesker 🙂 De var heldigvis søde og guidede os på rette vej, hvor vi fandt et super hyggeligt resort og restaurent der havde det lækreste seafood. Da vi bestilte kokosnødder blev der sendt en mand ud med en manchete og han han kom tilbage med to kokosnødder, det er vist de friskeste kokosnødder vi har fået 🙂 derefter tog vi en time på stranden i skyggen med tøj på. Vi nød den skønne udsigt med vand, fiskebåde, palmer, øer i horisonten og nysgerrige børn der legede i vandet.

Fiskebåd ved Bantayan

Nysgerrige børn på Bantayan Island

Derefter cyklede vi til Bantayan hvor vi kørte lidt rundt i “storbyen” og Louise fandt et par nye klip-klapper da hendes åbenbart ikke helt originale Nike smittede af og gav kløende fødder. Det lykkedes os også at finde en hæveautomat hvor man kunne hæve hele 10.000 pesos (ca 1400 kr), hvilket var dobbelt så meget som i automaten i Santa Fe.

En hot blond tøs på Bantayan Island

Landskabet på Bantayan Island

Derefter krydsede vi tilbage over øen mere nordligt så vi fik set lidt andet og hilst på mange flere lokale. Cyklerne er ikke de mest behagelige til så lange ture så de sidste km stod vi op meget af vejen og blev enige om at den næste tur hele vejen op til nordspidsen af øen blev på scooter.

Da vi nåede hjem var solen ved at gå ned og vores røde kroppe kunne endelig få sig en tiltrængt svømmetur og gåtur ved stranden.

Solnedgang ved Bantayan

Solnedgang over stranden ved Bantayan Island

Derefter stod den på friskgrillet fisk fra en af de lokale restaurenter med udsigt til en shemale/dragqueen der sang karaoke på en af barerne påsken modsatte side af vejen.

Santa fe er ikke ligefrem en partyø, der er en del restaurenter hvor der er barer men ellers er der ikke meget at lave efter kl 21. Så ligesom på Koh Mak i Thailand gik vi ret tidligt i seng.

asien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment