Aspargessalat med nødder

En frisk og lækker salat til alt godt fra grillen, jeg serverer den sammen med grillet kylling, det var så absolut en god kombination, men friske grønne asparges kan spises sammen med al slags kød.

1 bundt grønne asparges
2 spsk. koldpresset olie efter smag
1 citron
Ca. 100 gram hasselnødder

Hasselnødderne ristes hele på tør pande, til de dufter, da afkøles og hakkes groft.
Aspargesene skylles og den træede ende knækkes af, derefter skæres de i stykker og de vendes med olie, citronsaft og hasselnødder.

Velbekomme 🙂

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment