CrossFit Onshore – Esbjerg

Her træner jeg

CrossFit Onshore har snart 4 års fødselsdag og jeg har været med helt fra starten, både som udøver og som træner, så nu synes jeg så absolut det er på tide at skrive om denne box 🙂
Det er en hyggelig box med plads til 15 personer på hvert hold, der er 3 sale, hvoraf det endnu kunnet de 2 der er fuldt udstyret og et udendørsområde som er klar til brug når foråret kommer i 2018. Desuden er der et open gym område der kan bruges i hele boxens åbningstid.
Da vi åbnede var der kun en sal med plads til 15 personer og det open gym vi havde var i fysioterapiens træningscenter, så der er sket rigtig meget positivt siden opstarten.

20170904-215201.jpg
Young gunz og CrossFit moms

Boxens programlægning er bygget op så medlemmerne har overblik over hvilke dage de “skal” træne, for at blive stærkere og bedre CrossFittere, den er ligeledes bygget op, så medlemmerne skal toppe første gang til open.

Boxen ligger på havnen i Esbjerg, dog stadig tæt på centrum, og der er gode parkeringsforhold hvis du kommer i bil. Boxen ligger sammen med en fysioterapeut klinik, fysioterapeuterne bruger også Crossfit salen til deres klienter i dagtimerne når der er open gym.
Lige nu er der åbent kl.6.00-21.00 mandag, tirsdag, torsdag og fredag, onsdag er der åbent kl.6.30 i weekenden er åbningstiden 8.30-13.00, disse tider kan dog ændre sig, følg med på hjemmesiden som du kan se her.

I boxen er der det udstyr man har brug for som CrossFitter, der er: Concept 2 romaskiner, assaultbikes, pullup barer, ringe, kettlebells, medballs, barer og vægtskiver i forskellig vægt, løfte plateauer, jerrycans, dæk, prowler, sandsække med mere.

20170904-215141.jpg
WOD og familiehold

Der er et bredt udvalg af hold: CrossFit moms, forældre-barn hold, børnehold, Young gunz, intro/teknik hold, basis WOD, WOD hold, vægtløfterhold, mobility hold og yoga hold. Lige nu er der over 40 hold om ugen og deltagelse på disse, samt fri afbenyttelse af open gym er med i medlemskabet.

Jeg synes det er en super fed box, med en god stemning, engagerede medlemmer og gode trænere, jeg kan dog være lidt inhabil i dette, da jeg jo selv er dybt engageret i boxen 🙂

 

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment