CrossFit Twente – Holland

Jeg sendte en mail til Crossfit Twente med en forespørgsel på en drop in time og fik svar 2 timer senere, at vi var meget velkomne. Den samme velkomst og varme mødte os som det første da vi trådte ind af døren. Vi blev budt velkommen af instruktøren som trænede selv inden timen og fik forklaret hvor omklædningen var. Da vi havde klædt om gik vi nedenunder igen og da folk begyndte at komme kom de og gav hånd og præsenterede sig selv, fed måde at blive taget imod på.

Crossfit Twente

Timen startede med at Natalie vores træner præsenterede dagens WOD ved tavlen, hvorefter vi gik igang med opvarmning med særlig fokus på skulderled, da vi skulle lave mange HSPU (Hand Stand Push-Ups) i WODen.

Efter opvarmningen øvede vi teknik i HSPU og ropeclimbes, der blev vist forskellige skaleringer af begge øvelser og så satte vi vores stationer op og gik igang.

WOD Falkel
25min AMRAP
8 HSPU
8 boxjumps 24/30
2 Ropeclimbes (1 hvis man har den rigtige højde til loftet)

Puhaaa jeg var nærmest træt før vi startede 😉 25 minutter føles altid som lang tid inden uret går igang, men når det hele kører, så går det hurtigere end forventet. Jeg nåede 11 runder og 13 rep RX, det var fedt! Inden uret startede var mit mål at gennemføre RX og tage den tid det tog, jeg fik både gummi arme og gummiben i løbet af de 25 minutter, men formåede at komme op på hesten igen 🙂

WOD og resultater

Efter WOD snakkede vi med Jan som ejer boxen og med de andre medlemmer, der er en utrolig god stemning og et godt fællesskab, det er også noget af det Jan vægter højt.

Natalie som underviste os var Canadier, så undervisningen var på engelsk, hvilket var ret dejligt for os 🙂 men hollændere er generelt gode til engelsk, så vi snakkede med alle. Vi fandt ud af at der er en konkurrence i Holland/Belgien hvor man kan kvalificere sig uanset hvor man er fra, bare man kommer til kvalifikation i en affiliate en bestemt weekend og så selvfølgelig kommer gennem nåleøjet. Det er meget populært i Holland og der kommer flere fra resten af Europa og deltager 🙂 Så hvis du har lyst til konkurrence så smut en tur til Holland, den hedder Lowlands Throwdown.

Crossfit Twente efter trænings hygge

Boxen ligger i et industrikvarter, let at finde med GPS og med gode parkeringsforhold. Inde er der et stort træningsrum med alt udstyr man har brug for i en Crossfit box der var også speedrope til fri afbenyttelse.

Crossfit Twente

Omklædningen er meget simpel, et rum med en bænk til dame og herre omklædning og en fælles bruser i et seperat rum, men pænt og rent og man har jo ikke brug for mere 🙂

Ud over det er der et sofarum hvor man kan hænge ud før og efter træning, der er kaffemaskine og et lille køkken.

En rigtig hyggelig box, men en fed stemning og en måde at tage imod nye mennesker på, som alle andre steder jeg har været kan lære noget af 🙂 bestemt et sted jeg vil besøge igen næste gang turen går til Holland.

Crossfit Twente boxen

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment