Butchers Lab – København

Så blev det til et besøg i den ny indflyttede Butchers Lab i kødbyen, den store flytning foregik d.1.6., så de har boet der i ca. 1 1/2 måned og der er allerede masser af stemning! De havde selvfølgelig også masser af stemning at flytte med 🙂 de er flyttet lige rundt om hjørnet og ligger nu bag DGI byen. Der er gode parkeringsforhold, da vi var der søndag var det oven i købet gratis at parkere. I de nye lokaler har de dog også fået masser af plads, det er en kæmpe hal, som er delt lidt op af halv vægge, så der er 4 områder at træne i.

– Der er det område som er dedikeret til hold
– et VL område
– et område med ringe, GDH, ro maskiner og alle kettlebells
– det sidste område hvor der er gulv lige nu, på sigt kommer der kunstgræs og prowlere.

image

image

image

image

image

 De har en imponerende holdplan, med hold fra kl.7-20 næsten alle hverdage og 4 hold lørdag og søndag. De har mange forskellige typer hold, intro som er gratis, begynder, WOD, kettlebell, hurricane, og vægtløftning, samt børne hold og mobility, se holdbeskrivelsen her.

Vi var der ca.11.50 søndag og der sad allerede mange og ventede på at være med på holdet kl.12, der var et hold på ca. 20 personer igang på gulvet. Det koster 75,-kr pr person for et drop in besøg, så det betalte vi i receptionen og så var vi klar til at give den gas.

Da vi kom på gulvet lige lidt over 12 gennemgik træneren Morten workouten. Inden vi gik igang med opvarmningen, blev vi delt op i hold af 4. Opvarmningen var 2 runder af 50 sekunders arbejde på hver af følgende poster: lunges, kettlebell swing, dæk flip og planken. Derefter lavede vi 4 forskellige stræk for henholdsvis anklen, skulderen og hoften. Da vi var strukket godt igennem stod den på front squat stadig i samme holde. Vi lavede 6 rep hver og øgede vægten efter at alle havde været en runde igennem. Da vi kørte front squat kunne jeg ikke lade være med at tage instruktør kasketten på – Det må være en arbejdsskade 🙂 men der blev forbedret både teknik og sat personlig rekord på mit hold, så det var dejligt.

Så blev det WOD tid! Der var 2 forskellige at vælge mellem, den ene var en kettlebell workout og det ville være det lette valg for mig, men nu var jeg jo kommet i en rigtig CrossFit box, så den skulle have gas og jeg lavede barbell workouten 🙂 Den bestod af:

15 minutters AMRAP

5 power snatch
10 overhead squat
Efter hver runde skulle man tage lige så mange burpees som man havde taget runder.

Puhaaa det var hårdt og jeg savnede mine vægtløftersko!!! Men en fed fed WOD 🙂

Efter WOD shoppede vi frisklavet bær proteinshake i Staldgade 22 som har en dør lige ind fra boxen. De tager imod SMS betaling, det er vildt smart de sender et link til din Tlf, så går du selv ind og taster kreditkort oplysninger og gennemfører betalingen. Men de tager også imod gode gammeldags cool cash 🙂 det var en lækker shake og ud fra en af de andres udsagn laver de også en god bulletproof kaffe, det tror jeg jeg skal have smagt næste gang, det er jo en af de ting man ligesom bliver nødt til at smage, selvom jeg ikke synes det lyder særlig lækkert.

image

Der er hvad man har brug for af udstyr i Lab’en og når de kommer helt på plads bliver det et endnu mere super fedt sted. En anden ting jeg synes vil være en klar forbedring det er når der kommer hold booking, så der ikke står en instruktør med en flok på over 20! Det er ikke muligt at have styr på alles teknik i den situation og det er ærgerligt når teknikken er så vigtigt for at undgå skader.

Efter WOD snakkede vi med nogen af de andre som havde deltaget i den samme WOD som os, de fortalte at det er et super sted at træne, 2 af dem havde været medlem i ca.2 måneder og kendte allerede mange af de andre og fortalte at folk er meget hjælpsomme og engagerede, lige præcis sådan som jeg synes ånden skal være i en CrossFit box. Bestemt et sted jeg vil besøge når turen går til København, for selvom man er på weekendtur skal der da trænes Crossfit alligevel 🙂

Facaden

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment