Crossfit Sankt Pauli – Hamburg

imageJeg søgte i Google på “Crossfit i Hamborg” og der kom en del forskellige op, jeg valgte Sankt Pauli CrossFit fordi vi havde booket hotel i Sankt Pauli. Det er jeg glad for at vi havde! For Crossfit boxen er super hyggelig og Simon som ejer den er meget imødekommende, venlig og dygtig til at undervise 🙂 Jeg kontaktede boxen ved at skrive på facebook, om vi måtte komme på besøg, jeg fik svar samme dag at det måtte vi meget gerne. Vi bookede en time onsdag eftermiddag, hvor der var en mere end os på holdet, så undervisningen foregik på engelsk 🙂

Træningen startede med 2 ture rundt om blokken i løb i det dejlige forårsvejr. Derefter duckwalk, bearcrawl og inchworm efterfulgt af to runder med 20 airsquats og 20 pushups. Den første del af træningen var max højdehop på box, det blev ikke til rekord for hverken Morten eller jeg men Andreas den tredje deltager hoppede lige 130cm! Efter det gik vi igang med wodén.

WOD (timecap 15 min)
500m roning
20 ringdips
20 pistols
400m roning
15 ringdips
15 pistols
300m roning
10 ringdips
10 pistols
200m roning
5 ringdips
5 pistols

Puhaaa det var en hård WOD og vi var presset i bund! Desuden fortrød vi at vi ikke havde taget vores vægtløftersko med, da der var mange pistols. Men pyt det gik faktisk over al forventning i vores Nano’er. Jeg kørte med elastik til hjælp i mine ringdips, for at skåne min skulder. Jeg nåede til de 8 pistols i 2. Sidste runde, den skal klart prøves igen, det må kunne gøres bedre 🙂

Efter træning hang vi lidt ud og snakkede Crossfit og mad og ting vi skulle se i Hamborg 🙂 og vi fik kokosjuice uhmmm!! Happines in a bottle 🙂 det var nærmest som at være tilbage i Thailand!

image

Morten og jeg blev enige om at vi blev nødt til at træne endnu engang og bookede hold torsdag morgen kl.7, så det var tidligt op, en kop kaffe, en banan og lidt nødder, så var vi afsted. Der var fuldt hold hvilket vil sige 6 personer, det er en meget lille box! Der er kun 12 medlemmer lige nu og en masse “on the ramp” snart klar til start. At der er så små hold betyder at der virkelig er god tid til alle deltagere på et hold, desværre kan det også betyde at man kommer til at træne selv. Hvis vi ikke var kommet til WOD onsdag eftermiddag havde der kun været Andreas, hvis det var mig, tror jeg at jeg ville have svært ved at presse mig selv. Men på den anden side bliver det jo ligesom personlig træning og man kan tage fat i det der er vigtigt for den enkelte.

image

Træningen torsdag morgen startede med en kort præsentation af os selv og så var det igang med opvarmningen som bestod af 3 runder af 15 wallsquats, 15 skuldermobilitet med pvc rør og 15 ned og røre gulvet og strække op. Efter det teknik træning til squat clean med pvc rør. Da vi havde kørt gennem flere niveauer med pvc røret fik vi lov at tage baren og lave de samme opvarmningsøvelser med den. Derefter var det 3×5 + 2×3 + 1max i Clean, lidt hårdt for benene efter WOD’en dagen før og alle de km vi havde gået som turister. Så var det tid til WOD!

image

WOD 8 min EMOM
30 sek plank hold
30 sek wallball

8 minutter føltes som lang tid!! Men det var en fed WOD og jeg slog drengene 🙂

Det er en fin ny box og selvom den er lille er der alt det udstyr der er brug for. Concept2 ro-maskiner til alle, pullup barer, ringe, speedrope, kettlebells, wallballs, dumbells, reb til at klatre i, barer og vægtskiver i forskellig vægt. Man går lige ind i boxen fra gaden og så er der omklædningsfaciliteter, toilet og bad i kælderen. Der er også 2 squat racks i kælderen, så der er mulighed for at træne dernede selvom der er hold ovenpå.

image

De er 3 som deltager i open i år, Simon selv, en anden træner og Andreas der var til begge WOD’s vi var til. Det bliver spændende at komme på besøg igen og se hvor meget boxen har udviklet sig, der er klart potentiale og masser af skøn stemning og sammenhold.

Hvis man er vild med Crossfit og det sociale element, så er denne box absolut et besøg værd, uanset dit Crossfit niveau vil du straks føle dig velkommen. Drop in koster 30€ incl. T-shirt, 20€ uden t-shirt, lige nu har de de sjoveste Crossfit t-shirts, så sådan en skulle jeg have med hjem 🙂 Du kan se mere om boxen og se deres holdplan her.

image

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment