Paleo burgere

Så blev det søndag, der har næsten været paleo på kostplanen i en uge nu, det er mega lækkert 🙂
vi prøver på at være kreative iforhold til mad, så det ikke bliver kedelig mad og det er slet ikke svært at gøre det spænende at spise! Vi har jo alle muligheder med lækre frugter og grøntsager, vi får leveret kasser fra aarstiderne, det er altid lækre produkter og så sparer man tiden til indkøb.
Opskriften på paleo burgere blev til ved et tilfælde 🙂

Paleo Burger

Til 2 personer

4 portobello svampe
400 gram hakket kød ( vi bruger hestekød)
Ost efter smag

bøfferne steges på panden, derefter deles portobello svampene, som hvis de var en burgerbolle og steges på panden til de er gyldne, så bygges burgeren som en almindelig burger, næste gang vi laver disse, vil vi lave en omgang hjemmelavet ketchup til, da det helt sikkert vil sætte prikket over iet 🙂

Dertil blandet salat.

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment