Paleo challenge 30 dage igang.

Idag blev der taget bikinibilleder og så er de 30 dages paleo challenge igang. Indtil nu har vi levet tilnærmelsesvis efter paleo “reglerne” uden at være fuldstændig stricte. Nu skal the real deal så afprøves 🙂 ingen ris, pasta, brød og kartofler! Bom! Men det tror jeg nu ikke bliver så svært, det sværeste bliver nok at der kun er is på cheatdays…:-) men men, som den danske sommer plejer at være, er det vist ikke så svært endda.

Dagen idag er gået let og uden problemer, som sagt er der jo ikke så vildt mange ændringer i forhold til det vi plejer. Jeg vil lige fortælle hvad dagens måltider idag har bestået af.
Morgenmad: 3 spejlæg, blandet frugt, skyr, mandler og en kop kaffe
Frokost: kylling og grøntsager med cashewnødder
Aftensmad: lammeculotte, bagt hvidløg, champignoner, forårsløg, gulerødder, stegte auberginer, spidskål og en salat bestående af salat, agurk, tomat, æble og avocado.
Idag har jeg været i svømmehallen en time i formiddags og til vægtløftning i eftermiddag i en og en halv time, og jeg har været mæt hele dagen.

Der er helt sikkert nogen total fanatiske paleo folk derude som vil sige at skyr ikke er strict paleo! Og det kan der jo være noget om, vi har valgt at inkludere lidt mælkeprodukter i vores kost og her er skyr et af dem som vi beholder. Så det bliver mere modern paleo vi lever efter og helt ærligt jeg gider nu heller ikke tilbage til stenalderen og leve! Tænk lige….en verden uden internettet :-/

I løbet af de næste 30 dage vil jeg holde jer orienteret om slagets gang og hvad vi oplever af goder og besværligheder og der vil helt sikkert også komme nogen opskrifter hvis jeg synes der er noget som bare må deles 🙂

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

2 Responses

  1. Held og lykke med testen:-)
    Hvilken 30 dags Challenge er du igang med? Whole30 eller buthers lab eller en helt tredje?

    • Tak for det Daniel 🙂 Det er bare vores egen Challenge, vi følger ikke noget særligt program, bare paleo kost og så starter vi med 30 dage og ser om vi bliver lige så afhængige som så mange andre 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment