Paleo spaghetti kødsovs opskrift

Det er måske så meget sagt! Men kødsovs den er god nok 🙂 Spaghetti er nok mere diskutabelt, men i mangel af et bedre ord blev det navnet.

Kødsovs:
1 løg
2 dåser øko tomater
500g hakket okse/hestekød
En halv dåse kokosmælk

Løget hakkes fint og steges i gryden til de er gennemsigtige, derefter tilsættes kødet som brunes, så tilsættes tomater og kokosmælk. Det simrer nogen minutter, til spaghettien er færdig.
Dette er blot et eksempel på en kødsovsopskrift, du kan også bruge din egen foretrukne kødsovsopskrift.

Spaghetti:
4 mellemstore Gulerødder
1 Squash

Gulerødder og squash rives på mandolinjern/rivejern og svitses på panden, ikke for længe så de stadig “har bid”.
Man kan tilberede spaghettien af de grøntsager man har lyst til og bedst kan lide, ligesom kål kan anvendes og det kan koges eller steges alt efter smag og behag.

20121030-210942.jpg

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

9 Responses

  1. jeg har lige spist kødsovs med hvidkål som jeg li har vendt 5 min. i en wok med lidt soja. det var helt fantastisk 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment