Paleo kyllingenuggets

Tak til Louise for at introducere mig til en rigtig dejlig nem og lækker kyllingeret, som helt sikkert kommer med på vores top 10 over hverdagsmåltider der er nemme at lave.

Kyllinge nuggets

Kylling (Jeg brugte 600g kyllingeinderfileter)
1 stort æg
1 spsk olivenolie
kokosmel
sesamfrø
krydderi efter smag, jeg brugte karry

Del kylling i mundrette størrelser
Pisk æg og olie
Bland kokosmel, sesamfrø og krydderier

Tænd ovnen på 200grader med varmluft

Dyp først kyllingestykkerne i æg og derefter i kokosblandingen og læg på en bageplade med bagepapir.

Når alle kyllingestykker er klar puttes bagepladerne i ovnen og de bages ved 200grader i ca.14minutter

Den første dag fik vi wok grønt med kokosmælk og den anden dag fritter af søde kartofler og hjemmelavet guacamole til, begge dele smagte skønt til kyllinge nuggets.

Kyllinge nuggets og fritter

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment