Paleo kyllingenuggets
Tak til Louise for at introducere mig til en rigtig dejlig nem og lækker kyllingeret, som helt sikkert kommer med på vores top 10 over hverdagsmåltider der er nemme at lave.
Kylling (Jeg brugte 600g kyllingeinderfileter)
1 stort æg
1 spsk olivenolie
kokosmel
sesamfrø
krydderi efter smag, jeg brugte karry
Del kylling i mundrette størrelser
Pisk æg og olie
Bland kokosmel, sesamfrø og krydderier
Tænd ovnen på 200grader med varmluft
Dyp først kyllingestykkerne i æg og derefter i kokosblandingen og læg på en bageplade med bagepapir.
Når alle kyllingestykker er klar puttes bagepladerne i ovnen og de bages ved 200grader i ca.14minutter
Den første dag fik vi wok grønt med kokosmælk og den anden dag fritter af søde kartofler og hjemmelavet guacamole til, begge dele smagte skønt til kyllinge nuggets.