Paleo for mænd

Jeg har lavet en ny kategori med paleo opskrifter for mænd.

Dette vil måske provokerer nogen mænd derude! Dette er på ingen måde meningen, men jeg er stødt på mange mænd i mine jobs som personlig træner, fitnessinstruktør og crossfit instruktør som synes mange af de der opskrifter de finder på nettet er mega komplicerede og derfor orker de ikke give sig i kast med det.
Eller måske er de kommet godt igang men giver op undervejs fordi det tager alt for lang tid. Man skal bruge alt for mange mærkelige ting og nogen grøntsager som man ikke aner hvordan ser ud, og så er det jo ikke let at gå ud og købe dem 🙂

Girls I må meget gerne være med her også!

Regler for at en opskrift kan komme med i denne kategori:
– min kæreste skal vide hvad jeg snakker om i forhold til alle ingredienser
– alle varer skal kunne findes i den samme butik, gerne den der er tættest på hvor man bor (netto for vores vedkommende) 🙂
– det må ikke tage over 30 minutter at lave
– skal helst ikke kræve for meget multitasking

Denne opskrift er det seneste måltid min kæreste lavede til mig efter en lang arbejdsdag 🙂

2 Kyllinge brystfileter
En pakke skiveskårne champignoner fra netto ca. 200g
En rød peberfrugt
En håndfuld cashewnødder
4 mellemstore tomater
1/2 agurk

Kyllinge brystfileterne steges på panden i olie til de er næsten gennemstegte.
Peberfrugten skæres i skiver (husk at fjerne stenene indeni) og tilsættes sammen med champignonerne, og steges i ca 2 min.
Tomater og agurk skæres i skiver og det hele serveres med cashewnødder hen over.
Det hele tager ca 10 minutter at lave.

Skal det mætte lidt mere kan man samtidig med peberfrugt og champignon også tilsætte en lille squash og/eller en aubergine skåret i tern.

20121124-155445.jpg

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment