Team workout

Igår var min sidste undervisningsdag med teamworkout inden vi tager 5 måneder til Asien med rygsæk, så det var helt oplagt at det var denne fede workout der skulle fyres af!

Her kommer en super fed team workout, som jeg lavede første gang da jeg var på CrossFit Camp på Club La Santa sport i efteråret 2012. Der var vi 3 på hvert hold, igår i boxen var der 2-3 personer på hvert hold.

WOD 2-3 personer på hold

21-18-15-12-9-6-3-1

Squat Clean 40/30kg
Jump squat
Dødløft 80/60kg
Boxjump Hvid/blå ca. 70/50cm

På La Santa lavede vi dubbelunders istedet for jump squat, men i mangel på jump ropes blev det jump squat, som fungerede udemærket.

Mellem hver runde skulle en person fra hvert hold lave bearcrawl fra den ene ende af salen til den anden, det er en volleyballbane størrelse sal vi har 🙂 Der er kun en person fra hvert hold som må arbejde af gangen.

Efter første bearcrawl skulle hvert hold lave 21 Squat Clean, 21 jump squats, 21 dødløft og 21 boxjumps, så en runde bearcrawl igen og 18 af hver øvelse og så videre…helt ned til 1 rep.

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

2 Responses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment