Første adventure tur ud i den Thailandske natur. Dag 3 – d. 11/12-2012

Efter en laaaannnngggg nat i junglelyde begyndte hanen at gale kl. meget tidligt! Vi blev dog liggende lidt endnu. Da vi stod op gik vi en lille tur inden morgenmaden var klar, det var æg på 2 forskellige måder, tomater, bananer og bålristet toastbrød. Vi var herefter rundt og se hvordan Karen befolkningen lever, de udvinder gummi fra gummitræer, det er en hvid masse som tørres og presses til plader på størrelse med et badehåndklæde, de sælges til industrien.
Derudover er de selvforsynende med stort set alle fødevarer, som blev dyrket i det omkringliggende terræn. Da vi havde set landsbyen startede nedturen til pickup trucken igen, nedturen var dog noget nemmere end opturen, da vi gik på den vej beboerne brugte til at køre til byen på deres gamle motorcykler. På turen så vi mange flotte kæmpe store sommerfugle og nogen knap så flotte kæmpe store edderkopper, derudover smagsprøver på nogen af de lokale frugter.
Turen tog knap 2 timer med gode lange pauser, hvor vores guide nåede at lave et junglearmbånd til hver af os piger i en af dem, sådan noget scorer altid billige point hos turisterne 🙂
Vi nåede hurtigt pickup trucken og kom ombord, Morten bagerst med ryggen mod bagklappen så længe det varede! Vi holdt heldigvis stille på vej op ad en stejl stigning, da bagklappen pludselig klapper ned og Morten er lige ved at vælte ud…puhaa heldigt at vi holdt stille, så han nøjedes med at skrabe huden af albuen. Havde det været i USA ville der helt sikkert være et sagsanlæg på vej, men i Thailand tager man det stille og roligt.
Da vi havde kørt lidt var der lige pludselig 2 elefanter ved siden af vejen, det viste sig at være vores næste ride. Vi fik den mest lydige elefant, hvilket dog ikke siger så meget 🙂 Morten fik lov at styre den og lige så snart den kunne se sit snit til det, spiste den løs af alt hvad der eventuelt kunne smage godt lige rundt omkring. Det var rigtig sjovt at sidde på elefanten, den har de strideste hår man kan forestille sig, nærmest som en gulvskrubbe. Louise fik også lov at sidde på hovedet af den, mens vi krydsede noget vand, det var hun ikke helt tryg ved, for tænk nu hvis den pludselig synes den skulle i bad!
Den opførte sig heldigvis rimelig ordentligt og vi blev sat af ved vores næste event bamboo rafting. Det var ren afslapning, vi blev placeret på en bambustømmerflåde og så var der en thai som sejlede os ned af floden. Da vi nåede endestationen var der bbq chiken og sticky rice i et bambusrør og frisk ananas, kyllingen var rigtig lækker.
Next stop var Cave med en Buddha, under 2. Verdenskrig var den blevet brugt til opbevaring af diverse. Grotten var lige ved en togstation og et turist marked, vi havde dog mest af alt bare lyst til at komme “hjem” til Bangkok. Men turen inkluderede en togtur med dødens jernbane, hvilket dog blot var et almindeligt passagertog hvor vi kørte med 4 stationer og stod af sammen med alle de andre turister, hvor vi blev læsset ind i de rigtige minivans. Så gik turen atter mod Bangkok med et enkelt happy stop på happy place 🙂 Vores chauffør var tydeligvis stolt af sin bus som var udstyret med forstærker med blå lys og matchende højtalere, han havde desuden et billede af sin kæreste/kone placeret foran speedometeret, så vi ikke kunne se hvor hurtigt han kørte, så vi fløj afsted til rytmerne af gangsta rap! Da vi kom “hjem” smed vi vores rygsæk på værelset og gik ned på det lokale gadekøkken, hvor vi spiste. Vi var de første hvide som sad der, men kort tid efter var der flere som vovede pelsen og satte sig for at spise, det er et godt trækplaster at havde et par hvide turister siddende også selvom vi var godt beskidte efter at vi lige var kommet ud af junglen 🙂
Efter maden tog vi et MEGET tiltrængt bad (utroligt vi overhovedet blev lukket ind på hotellet :-)), og så var det ellers sengetid

asien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment