En lille bid af paradis

Lige nu ligger vi ved poolen og kigger ud over vandet og en af de nærliggende øer. Vi er på Koh Mak bamboo hide away (little Italy) det er det skønneste sted vi endnu har set. Her er afslapning for alle pengene og god italiensk mad 🙂 Det er et italiensk par som ejer stedet og det kommer til udtryk ved god italiensk mad og så må man kysse offentligt 😉 For første gang på vores tur har vi absolut ingen planer, andet end total afslapning, spisning og poolplaskeri. Vi startede dagen med at gå en tur til stranden og svømme, den nærmeste strand er dog ikke helt fantastisk, men ifølge et dansk par vi snakkede med igår aftes skulle der være nogen skønne bounty strande på øen, så når vi gider må vi ud og udforske det.

Igår da vi kom blev vi modtaget med maner! Der var en på molen for at hente os og vi blev kørt hjem hvor ejerne Francesca og Massimo ventede os med koldt vand og forklaringer om hvad øen har at byde på. Det var rigtig dejligt og vi følte os straks meget velkomne. Efter denne velkomst blev vi vist ned i vores hytte, som viste sig at være helt utrolig gennemført. Det er bambushytter på pæle, nå men billeder siger mere end 1000 ord, så her er den:

Vores bambushytte :-)
Vores bambushytte 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aftensmaden igår var for Louises vedkommende spagetti med rejer og alt andet godt fra havet inklusiv hele små blæksprutter, som faktisk smagte ret godt 🙂 Morten fik lasagne og alt var hjemmelavet uhmmmm. Til frokost idag lå vi også ved poolen og Massimo kom helt stolt med et fad mad og sagde at det havde han lige lavet, om vi ville smage. Det var spagetti og kødboller, så det ville Morten gerne smage, Louise fik vegetarlasagne, begge dele smagte skønt!

Morten har læst sin første skønlitterære bog i 10+ år (han kan ikke huske hvornår!) og det var næsten lige så spændende som internettet. Om aftenen er der gekkoer som laver deres helt specielle kvækkende lyde, først troede vi det var et kukkeur som trængte til nye batterier 🙂 De siger som regel 3-4 kvæk, det forlyder at det bringer lykke hvis man hører dem kvække 5 gange, så heldige har vi været hele 2 gange! Så er der nogen som smutter ned og køber en lottokupon for os 🙂

Koh Mak Thailand

asien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment