Chiang Mai – Thailand

Vi ankom med toget D.30.12.2012 om eftermiddagen og var så heldige at vi fik et hotel selvom det var high high season, det var i den gamle bydel hvor alle andre turister bor. Dagen efter vi var kommet havde vi aftalt med Johanna at vi skulle morgentræne i Crossfit Chiang Mai, så vi stod tidligt tidligt op og prøvede at finde en tuk tuk, det var ikke det letteste i verden på det tidspunkt af døgnet. Endelig fandt vi en og han vidste godt hvor hendes hotel var -sagde han! Vi kørte så den forkerte vej og han virkede rådvild, vi spurgte ham om han vidste hvor det var og jaja det gjorde han… Vi kørte rundt i den gamle bydel, selvom vi skulle nord for. Endelig fik vi forklaret ham at det ikke var den vej vi skulle og endelig kom vi ud i nærheden af, de er ikke særlig gode til at læse kort eller forstå forklaringer af hvor man skal hen, så det er en god idé at have en forklaring på thai om hvor man skal hen. Vi fik fundet Johannas hotel og havde nok tid til at gå i 7/11 og købe morgenmad 🙂 vi fandt Johanna, dejligt at se hende igen og vi gik mod boxen, der var en gåtur på ca. 20minutter, vi blev taget godt imod, de kende nærmest allesammen Johanna, så det var en meget ukompliceret introduktion. Vi udfyldte en formular på 2 A4 sider om vores helbred og tidligere træningserfaringer, så Amerikansk! Derefter var det træningstid, uhh det var fedt. I kan læse mere om den dags træning på Louises blog www.louisep.dk

Vi fejrede nytårsaften i Chiang Mai sammen med Johanna, det var rigtig hyggeligt. God mad, en tur på Starbuck og en meget kort tur på Night marked, der var SÅ mange mennesker at det var umuligt at komme rundt, så vi gik lidt væk fra menneskemyldret og fandt en hyggelig bar hvor vi fik nytårsdrinks, inden vi nåede den købte vi en lykkepapirlampe som var stor nok til at Louise kunne være inden i den! Vi fik fyret den af i fællesskab uden at sætte ild i templet og den fløj så fint afsted, Morten havde fået tilfredsstillet behovet for at fyre noget af og vi kunne gå videre 🙂 Kl. 24 var vi på baren med drinks og derfra hvor vi sad kunne vi se flot fyrværkeri, så alt var som det skulle være, bare lige ca. 25 grader varmere end sædvanligt på nytårsaften.

Vi blev i Chiang Mai i 14 dage og fik trænet en masse, spist en masse cheesecakes og drukket en masse icelatte og hygget os med Johanna 🙂 ud over det deltog vi i en vægtløfterworkshop som CrossFit Chiang Mai havde arrangeret sammen med Mark og Drew, det kan du også læse mere om på Louises blog.

Johanna har boet i Chiang Mai i 3 måneder sidste år, så hun vidste hvor vi kunne finde en god pool, som vi slappede af ved i et par dage, før eller efter træning. Det bedste sted at købe øreringe. Gode restauranter med masser af kød og så selvfølgelig det allerbedste sted i cheesecake kvarteret at spise cheesecake 😉

Vi var inde i oldtown et par gange og gå rundt, det var ret interessant for derinde vrimlede det med hvide mennesker, i det kvarter vi boede i var der nærmest kun lokale, hvilket var ret fedt, for så er det lettere at opleve hvordan deres dagligdag fungerer, foreksempel var der et vaskeri lige overfor vores hotel (vi fik vasket tøj der flere gange) hun var oppe og igang, selv når vi stod tidligt op til morgentræning hvor vi gik fra hotellet lidt over 7 og om aftenen når vi kom hjem arbejdede hun stadig, så det var en arbejdsdag på over 16 timer! Men med de priser bliver hun selvfølgelig også nødt til at arbejde meget for at have penge at klare sig for. Vi gav 75 bath (15kr)for at få vasket og tørret et stor pose tøj fra en dag til den næste.

Vi var i Chiang Mai så længe vores visum rakte, det vil sige til D.11.1. Og i al den tid trænede vi stort set hver dag, var ved poolen, spiste, drak kaffe latte, spiste cheese cake og hyggede os, vi kommer tilbage til Chiang Mai senere på vores rejse, så I skal nok få meget mere at vide om den by.

asien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment