Kuala Lumpur seightseeing – første besøg

Vi stod tidligt op og spiste morgenmadsbuffet der var inkluderet i prisen. Der var masser at vælge imellem, specielt mange indiske retter, men det var desværre lidt kvantitet frem for kvalitet over maden. I betragtning af den inkluderede morgenmad i Vientienne som bestod af 2 stykker tørt toastbrød, noget marmelade der aldrig havde set skyggen af bær samt et brev instant coffee med masser af creamer i var det dog rent luksus.

Der var også mulighed for at få lavet friske omeletter med fyld efter eget valg hvilket var klart det bedste på menuen. Efter maden tog vi skytrain ind til centrum af byen, eller hvad vi troede var centrum. Det var det dog ikke helt, men mon ikke vi engang lærer at stå af der hvor alle andre hvide mennesker står af. Det gav en god gåtur, men vi kom frem til KLCC hvor patronas Towers (KL’s vartegn) ligger og hvor der er et kæmpe shopping center og en lækker park. Morten boede på Traders hotel lige ved parken sidst han var her og blev helt nostalgisk over at se det hele igen. Parken er et rigtigt hyggeligt område med løbebaner, legepladser, et lille vandland og nogle store springvand. Vi nød at ligge på græsset med en god kop kaffe og bare kigge på turister og se på Petronas Towers i baggrunden.

Parken ved KLCC

 

parken ved petronas towers

Af en ellers anden grund er det meget populært at få taget billeder sammen med hvide mennesker så vi måtte stille op til en del photoshoots undervejs.

KL er virkeligt et shopping mekka og der er sindsygt mange butikker i de mange centre. Faktisk minder de en del om dem vi var i i Dubai. De kendte brands er lidt billigere end i Danmark og der er selvfølgelig nogle gode tilbud ind imellem. Og så forstår de i øvrigt at pynte op til kinesisk nytår 🙂

shopping center i KL, pyntet til kinesisk nytpår

Skal man gøre de bedste køb skal man dog ikke tage de mest populære centre omkring KLCC men derimod tage dem som ligger lidt længere væk. Vi kiggede på elektronik og Apple produkter var ca 25 pct billigere end i Danmark. Morten endte dog efter lange overvejelser med at købe en Google Nexus tablet for at prøve noget andet end IPad.

asien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment