Ophold i Kota Damansara

Da vi allerede havde været i byen før og havde fået set shoppingcentrene besluttede vi os at flytte lidt udenfor byen til et hotel der lå tæt på CrossFit centeret. Inden da var vi dog lige forbi tårnene og få taget de obligatoriske billeder. Det viste sig dog at man ikke måtte stå på græshøjen foran tårnene, så vi nået kun at få et enkelt billede af Louise inden vi blev smidt væk af vagten som dog synes det var ret sjovt at se en hvid pige flexe foran tårnene.

Louise flexer på græsset

Det nye hotel lå i forstadsby til KL og var meget primitivt i forhold til hvad vi kom fra, men det var en seng og et badeværelse, og mere har man jo ikke brug for. Området er helt anderledes end KL centrum. Der er fyldt med små butikker og spisesteder som udelukkende benyttes af lokale. Indtil videre har vi kun set 2 hvide mennesker. Området virker dog meget veludviklet og moderne, bl.a. er der en kæmpe golfbane tæt ved. Det er åbenbart et forstadskvarter for de mere velhavende i KL, og der er masser af nye højhuse i området og flere under opførelse.

forstad til KL

Crossfit centeret lå ca 3 km fra vores hotel, men grundet alle de store veje er det håbløst at gå, så vi tog taxa derhen begge gange. Det kostede ca 20 kr så det var ikke noget der væltede budgettet. Centeret lå i et butiksområde og mindede faktisk en del om det i Brunei i forhold til størrelse og omgivelser. Man skulle selv lave den opvarmning der stod på tavlen og så var der ellers WOD hvor halve time som man kunne deltage i når man var klar. Det var fedt at få trænet igen selvom det var hårdt.

Pushmore crossfit OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og endnu engang blev vi bekræftet i at Syd øst Asien er lille bitte 🙂 vores anden da til træning løb vi ind i Nizam fra Brunei og vi endte med at gå ud og spise aftensmad sammen 🙂

Brunei get together in KL

 

asien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment