Ovnstegte torskefileter Paleo 2.0 opskrift

En god gammel opskrift har fået et lille twist og blev til en lækker paleo 2.0 opskrift.

Til 2 personer

400g fisk, meget gerne torsk eller rødfisk da de egner sig bedst til den kraftige ovnvarme
Saft af 1/2 citron

300 g champignon
ca 1 dl fløde
Hakket persille efter smag

Torskefileter i fad

Fisken lægges i et ildfast fad og citronsaften hældes over, det står og trækker ca. 1/2 time, eller til ovnen er varm.

Ovenen varmes op til 225 grader og fisken sættes ind i ca.10 minutter. Imens renses champignonerne, skæres i skiver og steges på en tør pande, de drysses med salt når væden er forsvundet.

Champignonerne fordeles over fisken og fløden hældes ved. Fadet sættes atter i ovnen i 5-10 minutter, til fløden koger og champignonerne er gyldne, der drysses hakket persille over inden serveringen.

Vi spiste det med blomkålsris og det smagte skønt 🙂 vi lavede blomkålsris af et halvt blomkål, det passede lige til to sultne voksne mennesker.

Tip: Retten bliver bedst med tykke fileter og frossen fisk egner sig ikke, da de afgiver for meget væde.

blomkålsris og fisk

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment