CrossFit by the Mill – Aalborg

 

CrossFit by the Mill 3Det nyeste skud på CrossFit stammen af boxe i Danmark, så vidt jeg ved. Jeg kender Minelle og Stine, der ejer boxen, fra Crossfit miljøet, vi har været til flere konkurrencer hvor vi har konkurreret mod hinanden, men snakket sammen i pauserne og heppet på hinanden som man jo gør i CrossFit miljøet 🙂 så da jeg fandt ud af at min kæreste og jeg skulle en tur til Nordjylland, skrev jeg og spurgte om vi måtte komme og være med til en WOD, det måtte vi gerne.

CrossFit by the Mill 2

Vi kom fredag eftermiddag og blev taget godt imod, vi var i god tid, så vi klædte om og gik ind i salen og slængede os i sofaen og kiggede på hvor meget holdet før os svedte og led 😉 vi tog også lige en runde og kiggede på boxen. Det er den fedeste box! Total gennemført -ophængene af ringene, hvor alting er placeret, vægtskiver fra Eleiko med OL ringe på, konkurrence kettlebells. Det er tydeligt at se det er to piger som ejer den box 🙂

Der er en udendørs gård, som egner sig fortrinligt til udendørs workouts og der er let adgang derud gennem en port, så når det danske vejr er dertil er det let at flytte noget af træningen udendørs, ligesom det er let at indlægge løbeintervaller i træningen.

Boxen ligger i et industrikvarter ikke langt fra diverse uddannelsesinstitutioner men lidt langt fra centrum, der går dog bus lige udenfor døren og det er let at komme dertil i bil uanset hvor man kommer fra.

CrossFit by the Mill

De har en meget imponerende holdplan taget i betragtning at de slog dørene op d.3.3.2013. Det er dejligt at de tænker hele vejen rundt, fra introhold, til mobilitet og teknik, samtidig med at der fokuseres på at de dygtige også skal have mulighed for at dygtiggøre sig.

Workouten den dag vi var på besøg var lige min favorit! Masser af kettlebell øvelser og så lige lidt burpee boxjumps for at toppe det 🙂 RX for piger var 16 kg , hvilket skulle vise sig at være rigeligt tungt da der også var TGU med i WOD’en.

CrossFit by the Mill 1

WOD:
5 runder på tid

2 TGU til hver hånd
10 burpeeboxjump
15 goblet squat
10 situp getup

En dejlig teknisk WOD hvor alle blev udfordret og der var mange som ikke nåede de 5 runder indenfor tidsgrænsen på 25 minutter. Alle blev dog heppet på til sidste sekund, som det er tradition i en god CrossFit kultur.

Boxen er så stor så der er mulighed for at der kører hold, samtidig med at andre kan have open gym og træne eksempelvis deres vægtløftningsteknik. Det var der nogen der gjorde samtidig med at vi var med på hold, og vi lagde faktisk slet ikke mærke til det. Mit indtryk er at der er en super god stemning og medlemmerne bakker hinanden op og hygger sig med hinanden, lige som det skal være i en CrossFit box!

Der nåede ikke at komme atleter med fra CrossFit by the Mill til regionals i år, men jeg håber og tror på at der med det professionelle setup de har, helt sikkert vil være nogen med til næste års konkurrence.

Jeg glæder mig til at komme op og træne i boxen igen 🙂 Hvis du vil se mere om boxen kan du finde deres hjemmeside her.

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment