Opskrift på kokospandekager

Endnu en morgenpandekageopskrift som er en lækker proteinbombe, fyldt med sundt fedt! Der er også noget smør i, men da jeg ikke længere er fedtforskrækket, som jeg var tilbage i start 90érne er jeg ikke nervøs for det! Tværimod, jeg er blevet langt mere hugget efter jeg er begyndt at spise mere fedt og færre kulhydrater fra andet end frugt og grøntsager. Det skal så lige siges at jeg også træner langt mere end jeg gjorde på daværende tidspunkt 🙂

Billede af kokospandekager

3æg

3 spsk smeltet smør

70-100 ml kokosmælk

½ tsk honning

1 tsk vanille (ikke vanillesukker, rigtig vanillepulver eller fra vanillestang)

1/4 tsk salt

120 ml kokosmel

1 tsk bagepulver

evt. lidt vand så konsistensen passer

Steges i kokosolie eller smør til de er godt gyldne

Tilbehør kan man bruge det man har lyst, men jeg synes det er rigtig lækkert med skyr og frisk frugt.

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

1 Response

  1. Fik det idag til morgenmad pandekager, appelsin og skyr. Det var godtnok lækkert, og det mætter 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment