Opskrift på koldskål uden sukker

Uhmmm den smager af sol og sommer 🙂 og det er der jo også i Danmark lige nu! Så det er tid til at nyde en lækker hjemmelavet koldskål uden sukker og sødemiddel, kun tilsat sødmen fra friske jordbær 🙂

image
Det skal du bruge:
1 liter kærnemælk
2 dl græsk yoghurt
2 dl piskefløde
Skallen af en øko citron
2 tsk vanillepulver
8 pasteuriserede æggeblommer

Sådan gør du:
Fløden piskes, citronskallen rives fint, de andre ingredienser blandes, derefter blandes flødeskum og citronskal i og det serveres med friske jordbær eller hvad man godt kan lide at putte på toppen 🙂 Velbekomme og jeg håber du synes den er lige så lækker som jeg gør 🙂

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment