Anmeldelse af crossfixe

Crossfixe er enhver crossfitters redning, hvis du har lavet lidt flere pullups, eller t2b end dine hænder synes er sjovt, og er så uheldig at huden bliver revet op. Så er redningen at vaske sårene rigtig godt, derefter smøre med crossfixe så ofte som muligt og allerede efter få dage er dine hænder klar til en ny omgang i baren. Billederne her er taget med 4 dages mellemrum og selvom det øverste er taget med lidt magnesium på fingrene og det andet med rene hænder er det tydeligt at se hvor meget hånden er helet.

image

Jeg rev mine hænder op på baren i Koh Tao Crossfit og derude på øen er det ellers svært at få hænderne til at hele, men jeg synes crossfixe havde en super fin effekt og mine hænder helede heldigvis hurtigt. Eneste ulempe er at det falder ud af æsken, måske på grund af varmen i Thailand 🙂 Du kan købe det her: www.crossfitteren.dk

image

Selvfølgelig er det en rigtig god idé at forebygge at dine hænder bliver revet op. Det gør du ved at holde den hårde hud væk med en pimpsten, sandpapir, en fodhøvl eller et barberblad afhængig af hvor meget hård hud du har. Fil, slib eller høvl huden af, til den er fin og glat, pas på ikke at høvle for meget af, det gør ondt! Derefter smører du hænderne ind i en god fed håndcreme og hvis du vil være rigtig god ved dine hænder, så giver du dem et godt tykt lag creme inden du går i seng, så de kan suge det til sig hele natten.

En anden mulighed til at beskytte hænderne er at bruge handsker under workouts med meget belastning på hænderne. Min kæreste bruger altid handsker, han er lige begyndt at bruge golf handsker, det er han meget begejstret for. Jeg har prøvet det et par gange, men synes ikke jeg har det samme greb, måske fordi mine hænder er ret små 🙂 hvis du har gode tips og tricks til at holde hænderne fine og klar til næste WOD, så skriv endelig i kommentarfeltet herunder.

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment