Anmeldelse af Acics Gel-DS trainer 17

Jeg har været på jagt efter et par gode allround sko som kan passe til sådan nogen små fødder som jeg har (str.36-37) og nu tror jeg jeg har fundet en god kandidat! Asics Gel-DS trainer 17, det er egentligt en løbesko, men den er meget meget let og har ikke så høj en sål som de fleste andre løbesko. Fordelen ved den lave sål i crossfit er blandt andet at man ikke så let forvrider sin ankel ved forkert nedhop fra box eksempelvis. Ud over skoens gode egenskaber er den også mega flot, hvilket jo også betyder en lille smule 🙂 I forhold til skoens egenskaber som crossfit sko skal jeg nok holde dig opdateret, jeg købte dem i fredags, så de har kun været med til en enkelt WOD hvor de fungerede upåklageligt, dejligt med en let sko til T2B.

Idag d.30.3. 2012 har jeg været ude og løbe i dem for første gang for alvor, de er super fede til det også! De er meget lette og sidder perfekt på min fod. Jeg er også vant til at bruge asics sko, så det var som at komme hjem da jeg tog dem på.

De er også blevet afprøvet til diverse kettlebelløvelser, boxjump, squat og pistols, hvor de også giver et rigtig godt indtryk.

Jeg vil sige at ud over deres rigtig gode egenskaber i forhold til træning er de jo også bare super fede at se på! jeg har fået rigtig mange positive kommentarer i forhold til dem, både fra hun og hankøn og det er dejligt med en løbesko med noget farve i stedet for de evige hvide der er grå efter første tur i regnvejr.

Ud over sko har jeg købt nyt træningstøj, det er fra Craft, lige nu kan jeg ikke ligge billeder ind, da min tøjsponsors logo er ved at blive trykt på.

Jeg er meget spændt på at prøve crafts nye tøj, det er en løbetøjsserie med compression i en del af benet i løbe tight. Jeg vil sige jeg er meget glad for mine kompressionsstrømper fra CEP, de hjælper mig til at restituere hurtigere efter hårde træningspas.

D.1.9.2012 måtte jeg sande at dette ikke er den helt rigtige sko til crossfit alligevel, eller den er ihvertfald ikke så langtidsholdbar! Jeg havde på det tidspunkt fået skoen limet 2 gange og derefter tog jeg på crossfitcamp på La Santa sport i en uge. Da jeg kom hjem derfra var de igen gået op i limningen og jeg fik dem byttet til et par nye, med strenge restriktioner om at “skoene er løbesko og man må ikke bruge dem til foreksempel crossfit Louise” 🙂 Jeg er nu stadig glad for skoene, men de er nok ikke optimale til at lave burpees i, da det slider enormt meget på tåen af skoen og det er løbesko jo ikke lige lavet til.

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment