Anmeldelse af Chiang Mai Zoo

Chiang Mai Zoo har en kæmpe attraktion! Pandaer 🙂 Dem ville vi begge gerne se, så vi besluttede at bruge vores sidste dag i byen, i denne omgang, i Zoo.

Vi tog en rød taxi derud for 30 bath pr. person, hvilket er ret billigt, men vi boede også i den nordlige ende tættere på zoo, end den gamle bydel hvor de fleste turister bor når de besøger byen.

Vi betalte 100 bath for indgangen (ca. 20 kr), drøn billigt for det er en kæmpe zoo med masser af forskellige dyr. Man skal så betale ekstra foreksempel for at se pandaerne, vi betalte 100 bath mere pr. person. Det er stadig rigtigt billigt, men så har de lokale også råd til at komme derind, så det er rigtig fint.

Vi havde kun 1/2 dag, så vi kunne ikke nå at se det hele, vi valgte den ende med pandaer, løver, tigere, giraffer og elefanter + en kæmpe voliere med mange mange forskellige fugle.

Lige da vi var kommet var vi kaffetørstige, så vi fandt en lille café og bestilte hver vores icelatte, den var super god og kostede 40 bath, som den også koster på alle mulige andre caféer. Fedt at de ikke skruer priserne op bare fordi de har monopol!

Vi gik op mod pandaerne, så vi kunne nå deres fodringstid, hvilket er det absolut sjoveste tidspunkt at se dem på. Der er de aktive og livlige, resten af tiden ligger de bare og flader ud og er ret kedelige at se på. Vi nåede deres spisetid og særligt den ene var rigtig underholdende.

Chiang Mai zoo panda

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Desuden var der mange steder mulighed for at købe mad til dyrene, vi fodrede elefantmor og unge, giraffer, stor han elefant og Morten fodrede en gepard med kød på en pind (ikke det man køber i toget, men fersk kød) Der var billigt, 10-20 bath pr. skål med foder og så er det jo sjovt at fodre dyrene 🙂

Louise får flodhesten til at gabe sammen med en skoleklasse

Dyrene virkede generelt til at have det godt og de fleste havde god plads at bevæge sig på. Man kunne generelt komme rigtigt tæt på dyrene og da det er en kæmpe zoo føles det ikke som om der var ret mange turister. Man kunne køre med bus og skytrain inde i parken (mod betaling), men den del af parken vi så kunne man sagtens se til fods.

Vi brugte ca. 4 timer derinde og fik set ca. 1/2 delen af zoo, så det er godt vi kommer tilbage.

Louise snakker med elefanten

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

asien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment