Starten på vores Fanø eventyr

Last modified date

Comments: 0

Vi startede vores 6 mdr. orlov rigtig tæt på hvor vi bor. Vi bor i Esbjerg og valgte Fanø som første destination, det var der flere grunde til. Blandt andet den at vi så lige ville kunne smutte forbi og hente det vi eventuelt havde glemt, en anden at vi ikke havde fået danske plader på vores autocamper endnu, så dem skulle vi også holde et fast sted og vente på.

Så vi pakkede vognen og Morten kørte den til Fanø torsdag aften, den sidste dag vi måtte køre lovligt på tyske plader i Danmark.

Søndag sendte vi ungerne ud til farmor, så vi kunne få pakket resten og ryddet lejligheden, så den kunne blive gjort ren og klar til indflytning for Henrik når hen kommer hjem fra Sverige.

Farmor havde middagen klar da vi ankom sidst på eftermiddagen, and med det hele og risalamande på ønske fra Sofie. Flemming var så sød at køre os til Fanø med sidste læs af ting og sager. Morten cyklede derover.

Det var den dag Danmark spillede håndbold VM finale mod Sverige, det var super spændende at høre i radioen, både Julie og Sofie turde næsten ikke høre med fordi de ikke kunne klare hvis Danmark ikke vandt 🇩🇰 som alle ved vandt Danmark lige da vi landede udenfor vores autocamper og det var en smuk stjerneklar frostaften, en rigtig god start på vores eventyr ♥️ efter vi havde danset sejrsdans kastede vi os ned på ryggen og kiggede på stjerner, der var så mørkt derude at vi kunne se utrolig mange stjerner og det kom vi til at nyde godt af sidenhen.

Vi fik installeret os i autocamperen, som vi havde fået lov at stille udenfor Lasses sommerhus, det blev vi glade for da kong vinter for alvor gjorde sit indtog i Danmark ❄️🌬

Pigerne var lææænnngggeee om at falde til ro og i søvn den første aften, men det kan jeg nu godt forstå, fest hos farmor, fejring af herrelandsholdet da vi ankom på Fanø og et helt nyt eventyr var lige startet.

Mandag d.1.2. 

Den første dag skulle vi sørge for at have gasreserverne iorden, vi havde lavet en aftale med en campingplads om at vi kunne få ombyttet hos dem og de havde en enkelt lille tysk flaske. Vi cyklede alle afsted, Morten med cykelanhænger med tom gasflaske i. Vi kom forbi en grøft med is som selvfølgelig skulle undersøges og se om vi kunne slå hul i isen. Heldigvis kom vi alle videre med tørre støvler 😉

Hjemad kom vi forbi to søde nordbaggere, dem snakkede vi med og blev enige om at vi skulle have gulerødder med til dem senere.

Eftermiddagsturen gik til Rindby strand hvor der var en kæmpe skøjtebane, så vi fik skøjtet og bygget flotte skulpturere af ting vi fandt på stranden. 

Efter den tur var vi forbi Brugsen i Nordby og handle ind, vi havde lovet pigerne is så selvom der vel nærmest var -10 grader insisterede de 🥳🍦og sad med sommerhatte i cykelanhængeren og nød deres is sammen med alle indkøbene 😂

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment